G4Media.ro

Ministerul Sănătăţii alocă aproape 25 de milioane de lei pentru plata salariilor…

Ministerul Sănătăţii alocă aproape 25 de milioane de lei pentru plata salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare/ Cseke: Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata

Ministerul Sănătăţii anunţă că a alocat aproape 25 de milioane de lei pentru achitarea salariilor restante din luna august pentru personalul medical din centrele de vaccinare. „Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare”, afirmă ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, citat de News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, instituţia a transmis, vineri, deschiderile de credite bugetare în sumă de 24.851.000 lei în vederea achitării salariilor restante din luna august 2021 pentru personalul medical din centrele de vaccinare, după ce, în această săptămână, au fost plătite şi sumele pentru lunile mai – iulie a. c.

“Cu aceste fonduri ajungem la zi cu plata salariilor personalului medical din centrele de vaccinare, aşa cum am promis”, a declarat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila.

Ministerul Sănătăţii anunţa, joi, că a alocat peste 91 milioane de lei pentru plata drepturilor salariale ale personalului medical implicat în procesul de vaccinare.

”Ministerul Sănătăţii a transmis astăzi deschiderile de credite bugetare în sumă de 91.480.000 lei pentru a începe demersurile în vederea achitării salariilor restante din lunile mai, iunie, iulie 2021”, a transmis, joi, Ministerul Sănătăţii.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, ultimele date oficiale arată că, în 13 septembrie, erau 583 de centre de vaccinare deschise pentru imunizarea populaţiei cu 839 fluxuri organizate. Tot la această dată, au fost efectuate imunizări în ambulatoriile de specialitate din 149 spitale publice şi 26 spitale private, iar în săptămâna 6-13 septembrie 2021 au fost solicitate 46 de echipe mobile pentru derularea procesului de vaccinare.

sursa foto: Guvernul României

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Cat a fost ministru USR, nu s-a putut face asta.