G4Media.ro

Mihnea Costoiu îşi nuanţează declaraţia privind anularea Bacalaureatului şi Evaluării Naţionale: “Cred…

Foto: Mihnea Costoiu/Facebook

Mihnea Costoiu îşi nuanţează declaraţia privind anularea Bacalaureatului şi Evaluării Naţionale: “Cred că aceste examene trebuie date”. Rectorul Politehnicii declara acum o lună că Bacalaureatul trebuie echivalat cu mediile din liceu

Rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti, Mihnea Costoiu, îşi nuanţează declaraţia privind anularea Bacalaureatului şi Evaluării Naţionale, făcută în urmă cu o lună.

“Cred că aceste examene trebuie date”, a spus Costoiu la Digi24, după ce pe 27 aprilie cerea ca examenele să fie echivalate cu mediile din timpul şcolii.

“Evident că examenele naționale sunt necesare. Au fost și sunt necesare, nu se pune problema să nu recunoaștem importanță examenelor naționale și eu cred că aceste examene trebuie date”, a declarat miercuri Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica Bucureşti.

Publicitate electorală

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: Mihnea Costoiu/Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Ăsta parcă era implicat în scandalul diplomelor de la facultatea x și 0. Rămân universitarii fără norme?

  2. Atât de deștepți sunt rectorii noștri! Se răzgândesc de la o luna la alta, ca politicienii! De fapt, tot un fel de politicieni sunt ei.

  3. Mihnea Costoiu, acest fost administrator de sereleuri esuate, dar mai presus de toate protejatul marii doamne a invatamantului romanescu, Abramburica.
    Calificat maxim pentru rectoratul celei mai importante univertistati tehnice din RO, autonome, cu buget enorm.

  4. Pai luni seara la emisiunea lui Gadea era de alta parere. Oare dacacs-ar da examene de admitere la facultate cati studenti ar mai avea admisi. E usor sa intri pe baza notelor de la bac pentru ca 75% vor intra la taxa si vor plati parintii, altfel cu admitere ar ramane fara studenti. Cata incredere sa mai ai cand isi schimba parerea de la o zi la alta. As vrea ca acesti oameni sa isi trimita copii lor la scoala si la examene in aceasta perioada. Nu cred ca ar mai fi atat de inversunati sa se dea examenele.

  5. De ce nu spuneti ca nu s-a pregatit nimic in scoli si spuneti numai minciuni.

  6. Vinovati sunt cei ce va votaza

  7. Sunt niște comuniști speriați și incapabili. Vorbesc de obligații și nedreptăți când aceasta generație de gimnaziu s a străduit 4 ani pentru nimic iar cei care vin în a 5a la toamnă sa aibă tehnologie și mai puține materii. Ne așteaptă al doilea val de criză, care va urma exact după examenele acestea fără rost. Veți vedea câte familii se vor îmbolnăvi pentru ca acești imbecili nu au putut sa facă ce a făcut restul Europei (tari ca Franța, Olanda au anulat orice fel de examen, ei punând siguranța pe primul loc)