G4Media.ro

Mihai Tudose: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Tudose: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne uitam cum a trecut trenul. Mijlocul nostru cel mai simplu de a ne asigura că acest lucru nu se mai întâmplă e să avem un preşedinte social-democrat

Europarlamentarul Mihai Tudose a afirmat, sâmbătă, că PSD trebuie să dea preşedintele ţării, pentru a nu se mai afla în situaţia, în care a mai fost, de a ieşi pe primul loc şi de a nu face Guvernul, transmite News.ro.

„Noi am mai ieşit pe primul loc şi ştiţi că s-a făcut guvern din locul doi, trei şi un pic din cinci. Şi stăteam în gară şi ne uitam cum a trecut trenul. Că a fost o nedreptate? Da! Că a suferit şi ţara din cauza asta? Da! Care este mijlocul nostru cel mai simplu de a ne asigura că acest lucru nu se mai întâmplă? Să avem un preşedinte social-democrat, corect cinstit, care să asigure echilibrul pe care îl merită această ţară iar PSD-ul la guvernare să continue să dezvolte această ţară”, a afirmat Mihai Tudose sâmbătă, la lansarea candidaţilor PSD Argeş.

El a cerut social-democraţilor să nu uite că „contează al naibii de mult şi votul la europarlamentare”; arătând că acesta este „un semnal pentru ceea ce înseamnă restul anului electoral”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Și io zic! Nu pot uita nicicum când l-ai lăsat pe premierul nipon cu gura căscată!

  2. E plina țara de șarlatani!

  3. 2dose ăsta ar trebui să fie pus siglă a PSD.
    Reprezintă tot ceea ce reprezintă PSD: trândăvie, minciuni în rafală, habarnism și jmecherie.
    Ah, „jmecherii”!
    Ăștia e noii eroi de la Termopileala.

  4. Betivanul de Braila spune povesti de crasma la cine are timp de pierdut. Votati psd si aveti astfel garantia ca veti fi condusi de hoti si betivani