G4Media.ro

Melania Trump, prima întâlnire de campanie, solo: Nu sunt întotdeauna de acord…

Melania Trump, prima întâlnire de campanie, solo: Nu sunt întotdeauna de acord cu modul în care spune lucrurilor pe nume, dar este important pentru el să vorbească direct cu oamenii

Este sigur că Melania Trump a făcut campanie pentru prima dată marţi pentru realegerea soţului ei pe 3 noiembrie, oferindu-şi sprijinul victimelor de COVID -19, relatează AFP, citată de Agerpres.

„Nu sunt întotdeauna de acord cu modul în care spune lucrurilor pe nume”, a spus Prima doamnă în timpul unei reuniuni la Atglen, în statul-cheie Pennsylvania.

„Dar este important pentru el să vorbească direct cu oamenii”, a continuat ea, referindu-se la utilizarea intensă a preşedintelui Donald Trump a reţelei de socializare Twitter.

”Donald este un luptător. Iubeşte această ţară şi luptă pentru voi în fiecare zi. Pentru prima dată în istorie, cetăţenii acestei ţări îşi pot auzi preşedintele direct şi instantaneu în fiecare zi prin intermediul reţelelor sociale”, a insistat Prima doamnă.

Fostul model de origine slovenă, în vârstă de 50 de ani, a făcut din lupta împotriva hărţuirii online unul dintre principalele sale obiective la Casa Albă.

A fost prima dată, marţi, când Melania Trump a făcut o deplasare de campanie pentru realegerea lui Donald Trump, de la anunţarea campaniei acestuia, în iunie 2019.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Să nu uităm că Melania e complice la tot ce face Trump.

    • Iată, o motivație bună, solidă, a cuiva, de a fi Președintele unei super puteri – și un merit/un skill, până la urmă: „să vorbească direct cu oamenii!”

  2. Disperare mare daca au aruncat-o si pe cucoana in arena.

  3. Mai exista cineva in afara neamurilor ?

  4. A câștigat deja alegerile cucirca 70 de electori în plus, asa ca revine liniștit la Casa Alba.

  5. si totusi vita asta vorbeste… (un fel de dancila 2) doar ca una a fost escorta si aialalta e casierita cel mult. wow, stim ca a primit si cetatenie (obtinuta prin casatorie din iubire nestatornica, se intelege, pentru un bunicul ei:))) se inscribe perfect in graficul ipocrit de imigratie al republicanilor:)))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.