G4Media.ro

Medicul Mihai Craiu, în contextul epidemiei COVID-19: Cu un copil mic ieșim…

Medicul Mihai Craiu, în contextul epidemiei COVID-19: Cu un copil mic ieșim pe balcon, sau la geam, sau doar în curtea proprie

“Dragi părinți, după ce veți parcurge acest articol, este posibil să recunoașteți că ați avut ideea că o plimbare până în parc sau în jurul cartierului ar fi binevenită, acum, când este din nou vreme însorită. Răspunsul experților este unul foarte clar – pentru moment nu mergem cu copiii în parc, la leagăne sau în alte zone comune cu alți copii”, transmite medicul pediatru Mihai Craiu. “Stați în balcon sau DOAR în curtea proprie. Acum nu e momentul să vă riscați viața și sănătatea pentru că ați citit un mit prostesc”, spune acesta.

Într-un mesaj publicat pe Spitalul Virtual pentru Copii, platformă de educație pentru sănătate inițiată de Mihai Craiu, acesta atrage atenția că motivul pentru care copiii nu trebuie scoși afară în plină epidemie de coronavirus este următorul “nu este clar câtă vreme înainte de apariția simptomelor de boală COVID-19 este contagios un copil infectat“. “Poate să pară perfect normal un copil infectat cu SARS-CoV-2 și să transmită boala și altor copii în tot acest timp cât este aparent sănătos”, a continuat medicul pediatru.

“MESAJ DE LUAT ACASA – cu un copil mic ieșim pe balcon, sau la geam, sau în curte, daca stam singuri la casă. NU MERGEM în spații de joacă comune“, spune Mihai Craiu.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Unde o fi madam Olivia să îl contrazică pe domnul doctor și sa-i spună că de fapt virusul nici nu există, este doar o conspirație la nivel mondial. 🙁

  2. După postarea asta i-am dat și Dislike, a luat-o și Craiu pe cai nebănuite. Refuza sa dea argumente ieșirilor in pustietate, gen păduri, câmpii, munți, etc și insista cu studii pe cobai ca statul in casa nu dăunează…exces de zel ce sa zic, doctorul atotștiutor.

  3. Alt arhanghel al psihozei. Tare as vrea sa vb o data cu el fata in fata.