G4Media.ro

Medicul Mihai Craiu explică simptomele meningitei, la ce să fie atenți părinții…

Medicul Mihai Craiu explică simptomele meningitei, la ce să fie atenți părinții și care sunt vaccinurile contra meningitei

Care sunt vaccinurile contra meningitei și cum pot recunoaște părinții semnele bolii, a explicat pentru Edupedu.ro medicul pediatru Mihai Craiu, în contextul în care România a înregistrat trei cazuri de meningită într-o săptămână și două decese. Febra, durerile foarte mari de cap și erupțiile pe piele care seamănă cu niște vânătăi sunt principalele simptome care dau de gol meningita, a declarat Craiu, pentru Edupedu.ro.

“Acesta e un semn de mare alarmă și părinții ar trebui să fie atenți la asta. Dacă ai lor copii par că sunt răciți cu dureri de cap și le apar astfel de leziuni pe piele, este obligatoriu să se ducă imediat la medic, nu a doua zi, ci imediat”, a declarat pentru Edupedu.ro medicul pediatru Mihai Craiu.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. VOTAȚI PSD!
    VOTAȚI TRANDAFIRII!

  2. Pesedistule crezi că nu stiu că mi-ai furat numele? Pe lângă faptul că sunteți lași sunteți și hoți. Nu vă mai saturati de banii cariatului. Marș de aici!
    Lia-i una, UNA-i Lia!

  3. Bolnavii de meningita urla precum in anii ’60.