G4Media.ro

Medicul Gindrovel Dumitra: Întâmpinăm rezistență la vaccin în special la tineri și…

Medicul Gindrovel Dumitra: Întâmpinăm rezistență la vaccin în special la tineri și vârstnici. Oamenii încă ne spun că „vaccinul conține 666”

Președintele grupului de vaccinologie din cadrul Societății Naționale de Medicină a Familiei, Gindrovel Dumitra, a atras atenția la Digi24 cu privire la scăderea puternică a dorinței de vaccinare anti-Covid. El a declarat că oamenii care se opun vaccinării susțin încă „teorii fabuloase” și le spun medicilor că „vaccinul conține 666” sau că nu vor mai trece „dincolo” dacă se imunizează.

În timpul verii, vaccinarea anti-Covid a stagnat foarte mult, a atras atenția medicul. El a făcut o paralelă între cifra de 110.000 de persoane vaccinate zilnic în luna mai și cea de 10.000 cât reprezintă în prezent numărul persoanelor imunizate zilnic.

Este foarte, foarte puțin, a semnalat medicul.

„Întâmpinăm o rezistență în special din partea pacienților tineri sau vârstnici, de teama unor reacții adverse. Unele sunt justificate, dar foarte multe se referă la reacții adverse ipotetice. Este un adevărat folclor, pe lângă cele care se referă la sterilitate, e teama de reacții adverse pe termen lung și sunt anumite temeri legate de elemente fabuloase. De exemplu, ni se spune de foarte multe ori că vaccinul conține 666, că cei care se vaccinează nu vor trece dincolo în momentul în care se va întâmpla. Sunt foarte multe elemente care, din păcate, împiedică în acest moment pacientul să ia decizia de se vaccina”, a spus medicul Gindrovel Dumitra.

Sursa: digi24.ro

Foto: G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

41 comentarii

 1. Previziune meteo, Ilie ai legătura!

  Comentariile la acest articol vor consta în mare parte în averse cu substanță maro iar pe alocuri vor fi depășite limitele de dezastru ale prostiei.

  • Adevarul fiind scris, tu esti protuberanta inteligentei. Fara tine, cad sectiunea de comentarii.

   Sa nu carecukva sa aiba omu’ o opinie sau sa refuze vaccibul ca vin talibanii pro vaccinare si din prost nu-l mai scot.

   Gratie discernamantului de aur ce iti este in posesie. Sa nu uiti sa respiri

  • @Crop

   anagrama numelui tău te reprezintă perfect!

   PS: sper că știi ce-i aia „anagramă”, mediocrule!
   :)))))

  • Invata sa pui p.s-urile si o limba straina. Altfel reusesti sa intelegi numele. Asta e ca un apropo versus de mediocritatea mentionata de tine.

 2. „Este un adevărat folclor, pe lângă cele care se referă la sterilitate, e teama de reacții adverse pe termen lung”

  Si ma rog de ce ar fi astea temeri nejustificate, folclor?
  Ca asa zice dna dr Gindrovel? Are ea ceva studii pe termen lung si le tine ascunse?

  • @AB
   vezi că ești un tolomac? Gindrovel Dumitra e un domn, nu doamnă. Fraiere cu pene pe spinare care „ejti”!

  • Care arată ce înseamnă să te vaccinezi, și să nu te vaccinezi. Le ai și tu, dar daca te uiți doar la RTV, nu o să pricepi nimic.

  • @Are studii pe termen scurt

   Ducerea discutiei in derizoriu si ocolirea raspunsului nu inseamna un raspuns valid la intrebarea mea.
   Daca voi credeti ca toti cei care citesc aici (si in general) sunt mai pros.ti ca voi si nu observa tehnicile de manipulare pe care le folositi, va inselati…

  • @Satana, mai citești și printre rânduri? Cine e tolo la faza asta?

  • @profesor tra la la

   Tu predai religie, așa-i? Te-am ghicit mediocrule!
   :)))))

  • Vedeți că nu știți? „Ea” e un domn, de e dânsul un șefuleț coordonator la grupul de vaccinologie de pe lângă Soțietatea Națională a Medicilor de Famelie, un ONG cu rezultate recunoscute pe plan mondial. Mă mir că n-ați auzit de el.
   Dar cea mai notabilă realizare a dânsului e că vrea să încerce să facă tot posibilul să fie și el băgat în seamă cu ocazia teribilei năpaste care ne-a lovit (la covid mă refer). Simte, în adâncul sufletului, că mai e destul caimac în ceștile băieților cei mari (la Arafat, Valerică, Mahler, Rafila, Cercel mă refer) și nu vrea să scape ocazia. Că uite ce s-a întâmplat, 17 ani s-a bătut cu rujeola printre țigani la Sadova și cu ce s-a ales, abia a prins un post de secretar la Consiliul Național al Medicilor Care Nu Iau Mită. Știe că merită mai mult.

 3. Ce medievali! Vaccinul nu conține 666, conține cafeaua de dimineață și întâlniri cu prietenii, excursii în Grecia și revenirea la normal.
  Singurul răspuns corect la întrebarea „de ce nu te vaccinezi?” este „nu e treaba ta”, dar care se pronunță „marș, mă, de-te dreacu'”.

 4. Romanii se educa pe Facebook
  Romanii se educa pe Facebook
  Romanii se educa pe Facebook

 5. va rog, ajutati-ma! eu sunt din popor si nu cunosc ‘cheia’ cu care sa interprez textul urmator:

  ‘Additional adverse reactions, some of which may be serious, may become
  apparent with more widespread use of the Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine.’

  [sursa: labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=14471&format=pdf]

  • chiar și efectele secundare ale aspirinei au fost mai vizibile cu cât a devenit mai utilizată.
   dăăăă!…

   deci nărodul, involuntar, a făcut demonstrația practică a modului în care NU se folosește scula numită teslă.

   :)))))

 6. Nu mi-e clar de ce toata societatea tremura de grija celor care cred doar ce zic babele sau Latrina 3. Lasati-i sa moara cu cugetul impacat.
  Nu vreau sa contribui la cheltuielile de spitalizare pentru toti debusolatii.

 7. Bătrânilor și unor tineri le funcționează instinctul bine. Dublat și de informație devine arma redutabila. Tinerii nu au ce pierde, sunt rezistenți. Bătrânii la fel, au trăit traiul, si-au mâncat mălaiul, au supraviețuit bolșevicilor, comuniștilor, le vor supraviețui și ăstora.

 8. @Darwin

  Știința se bazează pe cercetare și verificare nu pe credința în ce ți-au spus alții sau ai auzit tu de la alții.

  Cum poți spune tu că acel ser e vaccin dacă nu ai verificat personal că ce scrie pe prospect este întocmai cu ce este în doză ,și dacă nu ai verificat personal că teoria lor cu privire la acțiunea acelui ser (în cazul în care ai verificat personal căcă corespunde întocmai cu ce spune la prospect), introdus în corp funcționează în adevăr pe pentru o persoană de orice vârstă zic ei , și cu orice maladie pe care o poate avea un om la orice vârstă, și că în interval de 10-20 de ani nu produc stricăciuni în corpul omenesc , indiferent de vârsta persoanei și maladiile ei?
  Tu n-ai făcut aceste verificări personal, așa că nu poți zice că ești cu știința ci tu ești cu credința în cei care zic că au făcut aceste verificări.
  Dacă tu îi crezi pe aceștia e treaba ta, dar nu poți pretinde ca și altcineva să îi creadă.
  Așadar tu nu ești cu știința, ci tu ești doar cu credința în niște oameni, care zic ei ce și cum.

 9. Pai atunci faceti doar prima doza care contine 333, aduce noroc.

 10. Conform datelor oficiale, în SUA, peste 50% din pacienții cu forme grave de covid, sunt cei vaccinați cu schema completă, în Marea Britanie, peste 74%, în Israel peste 94%, în Islanda peste 90%, în Australia la fel!
  Până și în spitalele din România, majoritatea celor cu forme grave, sunt cei vaccinați cu schema completă, nevaccinații ce să vezi, fac forme ușoare!
  Dar situația e prezentată exact invers!
  De ce? Ca lumea să se vaccineze fără număr, doză după doză!
  Dacă prostia ar durea….unii s-ar tăvăli în chinuri!

 11. @Darwin

  aberația e doar a ta !

 12. O substanta contine ‘666’ – un numar? Ce ar vrea asta sa insemne?
  E un nivel de delir abstract de neimaginat

 13. Oamenii au vrut sa spuna ca vaccinul contine cioburi, resturi de metal si alte mizerii dar Gindrovel le-a incurcat
  https://newsweek.ro/sanatate/japonia-suspenda-folosirea-a-16-milioane-de-doze-de-vaccin-moderna-din-cauza-unor-impuritati

  De fapt, medicii intampina rezistenta la alocarea celor 40-60 lei de persoana inoculata.

  Inca mai folosesc cuvantul imunizare pentru covid?
  Vaccin = imunitate, nu exista asa ceva in situatia de azi cu toate variantele noi pe cap. Exista un singur tip de imunitate, cea naturala.
  https://bit.ly/3krFpUB
  https://www.dailymail.co.uk/health/article-9930855/Natural-immunity-Covid-infection-stronger-vaccination-Israeli-study-suggests.html

  Israel 07/06/2021-24/08/2021
  Decese vaccinati – 294
  Decese nevaccinati – 157

 14. @ Derian,

  se referă la semnul cu care va marca fiara pe oameni și fără care nu se va putea vinde sau cumpăra:

  „Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară, care avea două coarne ca ale unui miel şi vorbea ca un balaur.
  Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei şi făcea ca pământul şi locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
  Săvârşea semne mari, până acolo că făcea chiar să se coboare foc din cer pe pământ, în faţa oamenilor.
  Şi amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi† trăia.
  I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească şi să facă să fie uciși toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
  Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, liberi şi scalvi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.
  Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci† este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”(apocalipsa 13:11-18)

  • L-am întrebat mai demult pe Ioan, ce naiba a vrut să zică cu apocalipsa lui, că eu n-am înțeles nimic din salata aia de cuvinte. Bașca mă fac cheaun de cap toate pușlamalele pocăite cu aberațiile lor despre sfârșitul lumii.
   S-a-mbujorat în obrăjorii lui rotunjori ca bucile unui bebeluș și mi-a cerut spășit să trecem peste, că cică era beat mortal de vreo două luni și avea chef de harță. Noroc că era Mărie prin preajmă, că-l și cârpeam, așa draci am avut!

   Chiar și-n ziua de azi, Mișu și Gavrilă au poruncă strictă să țină bine ascunse licorile divine de șturlubaticul ăsta, că n-am chef să mă trezesc cu el iar muci-franjuri-rangă-criță felicitându-mă la icre că dumnezeu nu există și că religia e opiumul popoarelor.

  • @ batjocoritor,

   „ Să nu iei în deşert Numele Domnului Dumnezeului tău, căci Domnul nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui. ”(Exod 20:7)

 15. Whaaat? Omg. E de azi articolul

  Bine, n-am avut încă răbdare sa citesc cap coada. Imi iau au o bere și aprind o tigara- nu ptr ca a zis Didier Raoult ca nicotina blochează receptorii ACE2, pur și simplu ptr ca nu ma pot lăsa de ele-si ma apuc de lectura. Sunt sigur ca aia 294 ca și aia din studiul anterior (vreo 200 și nevaccinati fata de vreo 300si vaccinati) erau „seniori” și cei 157 erau tineri și puternici ca ursul. 😇🤣

 16. Bun :))))))

 17. Concluzia e: beti inalbitor sa scapati de Covrig. Definitiv 😂

  • @ Gigi,

   unul ca tine nu-i în stare să dea sfaturi pentru unul care nu vrea să se înțepe. Din contră te prezinți ca unul rău intenționat și fără empatie, plin de aroganță .

  • @ Gigi ,

   unul ca tine nu-i în stare să dea sfaturi pentru unul care nu vrea să se înțepe. Din contră te prezinți ca unul rău intenționat și fără empatie, plin de aroganță .

 18. Ieri, ala din Timișoara care așteapta necredincioșii sa ii intubeze si să-i lase sa moara (si lasa de inteles ca le va taia oxigenul – cata incredere sa mai ai sa te duci in spital sa te anestezieze general si sa te lase sa mori asfixiat?) zicea ca bolnavii internati și vaccinati n-ar fi, de fapt, vaccinati.

  Azi, floricel asta incearca sa isi bata joc ca oamenii nu se vaccineaza de 666.

  Oare maine cine baga strambe?

  Si, foarte interesant, cine mai tratează bolnavii? Mai avem medici capabili sa practice medicina sau sunt toti implicati in contracte publicitare? Că prea recita fara implicare, de parca nici n-ar fi vazut pacienți pe moarte.

  • A iesit Arafat repede aseara, azi vad ca vine tare din urma Catzu…
   Sigur mai sunt o groaza se sefi de spitale si de sectii de pediatrie sa ne spuna cum isi ascut ei sonditzele de intubare pentru copiii obraznici si neascultatori care nu-si fac albinutza in manutza.