G4Media.ro

Meciul Brazilia – Argentina, oprit în minutul 5 de autoritățile sanitare. Patru…

Sursa foto: Twitter / Goal

Meciul Brazilia – Argentina, oprit în minutul 5 de autoritățile sanitare. Patru jucători argentinieni ar fi trebuit să stea în carantină

Protocolul COVID impus în Brazilia de către autorități a oprit partida dintre naționala acestei țări și Argentina, anunță BBC. Jocul extrem de așteptat dintre cele mai importante naționale din fotbalul sud american a fost întrerupt după 5 minute deoarece mai mulți agenți sanitari reprezentând Departamentul pentru sănătate publică, ajutați de stewarzi, au pătruns pe teren pentru a împiedica mai mulți jucători argentinieni să evolueze în continuare. ”Suntem în Brazilia de 3 zile, dacă voiau să ne deporteze jucătorii, aveau suficient timp!”, a reacționat Lionel Messi, argentinian.

Autoritățile braziliene susțin că patru fotbaliști argentinieni care evoluează în Anglia, Emiliano Martinez, Giovani Lo Celso, Emiliano Buendia și Cristian Romero nu ar fi trebuit să joace, după ce aceștia ar fi încălcat protocolul impus de autoritățile din Brazilia.

Conform legilor braziliene, orice persoană care a călătorit în patru ţări, printre care Marea Britanie, în cele 14 zile precedând intrarea sa pe teritoriul brazilian trebuie să intre în carantină. Pe de altă parte, federaţia argentiniană se apără susținând că există un acord încheiat între cele 10 ţări din zona CONMEBOL pentru a le permite jucătorilor să circule şi să participe la meciurile din preliminarii în cadrul bulei sanitare.

Sursa foto: Twitter / Goal

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. M#13 Iohannis !

  2. Toti suntem mai saraci si (MULT) mai putin liberi fata de 2019 deoarece avem acces la mai putine bunuri si servicii.
    Sa le multumim statelor din toata lumea ca incearca sa ne protejeze (de un virus amarat) cu costul libertatii.
    #FuckFascism

  3. Pt cei care considera ca asta are legatura cu COVID sau cu pandemia cred ca dau pe langa aici.
    Acest scandal face parte din lunga lista de hotii facute in lumea fotbalului, cel mai probabil.Doar s-au folosit de asta cu COVID, pt ca asta este la indemana acum.In alte vremuri s-ar fi folosit de altceva.S-a si petrecut in America Latina unde coruptia este dubla oricum.Este hotia de toate zilele cu arbitrii si prostii de genul asta.

  4. Regulile sunt pentru toti. Fotbalistii se cred mai jmecheri. Ei, uite ca nu sunt! Meritau bagati in puscarie pentru „zadarnicirea combaterii bolilor”