G4Media.ro

Masca nu va fi obligatorie în școli, în niciun caz, spune prefectul…

Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Masca nu va fi obligatorie în școli, în niciun caz, spune prefectul Capitalei, Toni Greblă / Nu vor fi impuse măsuri sanitare pentru începerea anului școlar, în contextul creșterii numărului de cazuri COVID

În condițiile în care cazurile de îmbolnăviri de Covid-19 se înmulțesc în ultima perioadă, prefectul Capitalei, Toni Greblă, a dat asigurări că masca nu va fi obligatorie în școli, și nici nu vor fi luate măsuri sanitare speciale.

Prefectul s-a întâlnit miercuri cu secretarul de stat în Ministerul Educației Sorin Ion, la ISMB, pentru a verifica stadiul în care se află toate unitățile de învățământ din București, cu două săptămâni înainte de începerea anului școlar.

Legat de purtarea măștii în școli, prefectul a spus că: „Nu va fi obligatorie purtarea măștii în niciun caz, pe ceea ce știm astăzi”.

Citește integral pe Edupedu.ro.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Chiar acum câteva săptămâni am văzut un studiu care arăta că , indiferent de vârstă, cu cât numărul de îmbolnăviri de covid la același individ este mai mare, cu atât riscul de a muri, din alte motive, este mai mare. Motivul este că proteina Spike așa cum acționează in boala produce in cascadă o mulțime de reacții oxidative si inflamatorii, mai precis îmbătrânire si îmbolnăvire. In vaccin însă, proteina Spike este pre- tensionată si nu are această acțiune. Mai precis in vaccinurile mARN.

  2. De ce nu e obligatorie masca in școli? Am făcut deja de 2 ori covid, deși sunt vaccinată cu toate dozele posibile. Pentru angajații din sistemul sanitar , care oricum au nu numai mască , ci și costumație specifică se poate!? Ne trimiteți în prima linie, pentru ce? Vreți să scăpați mai repede de profesori? Au murit colegi și colege, nu vă ajunge asta? Rușine, numai tâmpenii și bâlbâieli, atât în asigurarea protecției, cât și în ordonanțele lui Pește!

  3. Foarte bine! Cine vrea isi poate obliga copilul sa o poarte. Eficienta ei este minimala.