G4Media.ro

Martin Sheen regretă că și-a schimbat numele, de dragul Hollywoodului

Martin Sheen regretă că și-a schimbat numele, de dragul Hollywoodului

Actorul american Martin Sheen afirmă că unul dintre marile sale regrete este că și-a schimbat numele real – Ramon Estevez – pentru o carieră la Hollywood.

„Acesta este unul dintre regretele mele. Nu mi-am schimbat niciodată numele oficial. Este încă Ramon Estévez pe certificatul meu de naștere. Este și pe certificatul de căsătorie, pe pașaport, pe permisul de conducere. Uneori te lași convins atunci când nu ai suficiente informații din interior sau chiar suficient curaj pentru a apăra ceea ce crezi și plătești pentru asta mai târziu. Dar, bineînțeles, vorbesc doar în numele meu”, a spus actorul, într-un interviu pentru Closer Weekly.

Cei doi fii ai săi, ambii actori celebri, au făcut carieră sub nume de familie diferite: Charlie Sheen și Emilio Estévez.

„Singura influență pe care am avut-o asupra lui Emilio a fost aceea de a-și păstra numele. Când a început, agentul său îl sfătuia să-și schimbe numele în Sheen și el nu a vrut să o facă. Și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a făcut-o”, a comentat Martin Sheen.

Acesta a povestit că părinții săi au fost imigranți – tatăl său era din Spania, iar mama din Irlanda.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Buey da’ mă leși? :)))))

  2. Nu inteleg nimic. Daca nu si-a schimbat numele in acte, ce regreta, mai precis?