G4Media.ro

Marș Pride comun între polonezi și ucraineni la Varșovia, unde vor manifesta…

Sursa foto: Unsplash / Norbu GYACHUNG

Marș Pride comun între polonezi și ucraineni la Varșovia, unde vor manifesta pentru pace și vor cere încetarea discriminării împotriva comunității LGBT+

Polonezii și ucrainenii vor mărșălui sâmbătă pentru pace și vor cere încetarea discriminării împotriva comunității LGBT+, în cadrul unui marș comun Pride la Varșovia, despre care organizatorii spun că își propune să apere libertatea și egalitatea, în timp ce războiul aruncă o umbră asupra Europei de Est, relatează Reuters, citată de The Guardian.

Marșul anual Pride din capitala ucraineană Kiev a fost anulat din cauza invaziei Rusiei, ceea ce a determinat comunitatea LGBT+ din Varșovia să facă echipă cu omologii lor din Ucraina pentru a organiza evenimentul din capitala poloneză.

„Rusia ne-a refuzat dreptul pentru care ne luptăm de ani de zile, Rusia ne-a refuzat Pride, marșul nostru pentru egalitate pe care îl organizăm în fiecare an din 2012 la Kiev. … De aceea mărșăluim la Varșovia”, a declarat Lenny Emson, directorul executiv al KyivPride, care a venit în Polonia pentru marș.

„Marșăm pentru pace, mărșăluim pentru Ucraina, mărșăluim pentru victorie”, a mai afirmat el.

Sursa foto: Unsplash / Norbu GYACHUNG

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Oameni bolnavi mintal, au nevoie de ajutor saracii.

  • Păi vin acum „oștenii” lu’ dumnezică și le arată imediat „calea”. Tot ei le vor arăta „calea” și femeilor care vor să facă avort.

  • femeile care nu vor sa faca avort pot pune mana sa ia o pastila, sau sa puna sterilet, sa foloseasca prezervativ, etc, au acum de unde alege, nu este ca pe vremea impuscatului sa nu aiba de niciunele.
   iar daca vor sa faca avort clasic cu chiureta se pot deplasa in statele unde se face aceasta procedura, au dreptul.

  • victimele violurilor si ale incestului – care sunt foarte putine dintre femeile care fac avort, mult sub 1%, pot sa:
   – faca avort (cred ca trebuie sa existe exceptii pentru cazuri speciale)
   – ia preventiv pastila de a doua zi – inteleg ca nu o pot face toate, mai ales cele cu incest, vorbim despre situatii in care se poate lua, adica exista acces etc, se poate lua in cateva zile

   Daca s-ar promova mai mult mijloacele de contraceptie ar scadea mult de tot si natural numarul de avorturi, care nu sunt nici ele bune deloc pentru sanatatea femeilor.

   Dar cred ca orice lege trebuie sa aiba si situatii in care sa se poata permita, de la stat la stat.

   Insa viata apare in momentul in care ovulul este fecundat, s-a descoperit si stiintific, ca apare o lumina, stiintific spun ca explozie de zinc. Dar atunci apare de fapt viata, i se spune ”Flash of light” si sunt multe info pe net

  • si vedeti ca cei pe care ii numiti crestinopati, cred ca este vorba despre habotnici, sunt impotriva mijloacelor de contraceptie, ceea ce consider ceva extrem, dimpotriva cred ca trebuie incurajate

  • Gata, a rezolvat Elena problema, daca e asa simplu cum de rămân ma milioane si milioane de femei însărcinate pe banda rulanta? Despre bărbat ce poti ma sa spui, ala de ce face nimic ma?

 2. Nope. Acolo lupta bărbații hetero, aia care sunt nasoi si forțează femeile sa nu facă avorturi… ce eroi ai văzut tu cu pene in kuur?

 3. Da, exact ce ne lipsea, o noua explozie de monkeypox

 4. Te-au lăsat pe tine. Oh, wait, dar tu ești unul dintre mujici, așa că nu poți lupta contra a lor tăi, firește.

 5. De ce li-i se permite acestor persoane sa se scalambie pe strazi , este problema lor ce orientari sexuale au , problema este ca acesti bipezi fac prozelitism in randul copiilor si al adolescentilor .

  • Cam din același considerente pentru care altora li se permite să umble pe străzi cu obiecte magice din lemn, tablouri plângătoare și oase de mort, tot în scopuri de prozelitism. Iar în școli, prozelitismul lor poartă denumirea de îndoctrinare religioasă. Ar putea și ei să-și țină „convingerile” între cei 4 pereți, nu să se scălâmbăie pe străzi.

 6. Oamenii mor sub bombardamentele rusesti si astora le arde de proteste pentru frecarea popoului.

 7. lgtbq+ = hoarda de descreierati .

  • Bărbați hetero de pe g4media: nefe si frustrati maxim pe fericirea altora. Au un mic sâmbure de ho.mose.xualitate dar si-o reprima puternic.