G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins că se va face o remaniere/ Un…

sursa foto: Ambasada Marii Britanii

Marcel Ciolacu: Sunt ferm convins că se va face o remaniere/ Un guvern funcționează și cu remanieri/ Mi se pare corect întâi să discut cu primul ministru

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți după-amiază, că va exista cu siguranță o remaniere a Guvernului, dar că vrea să vorbească mai întâi cu primul ministru.

Președintele social-democraților a evitat să spună la ce miniștri face referire când se gândește la remaniere și nu a comentat nici referitor la Virgil Popescu (PNL), nici la Vasile Dâncu (PSD), despre care s-a vorbit în spațiul public că ar urma să fie remaniați alături de Eduard Novak (UDMR).

  • ”Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere, să vedem când (…) O să avem o discuție mai aplicată în interiorul coaliției și o să vedem. Nu vreau să am o discuție punctuală despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu primul ministru. Nu se dau astfel de vești la televizor. Cred că un guvern funcționează și cu remanieri. Cum m-am abținut cu domnul Dâncu lăsați-mă să am o discuție corectă (referitor la o remaniere a lui Virgil Popescu, n.red.)”, a declarat Marcel Ciolacu, marți.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. remanierea vine ca parte a unor simpatii politice externe ce nu mai pot fi acceptate . vor fi trasi asa cum se zice „pe linie moarta ”

  2. Eu, sunt convins că țara asta ar ”merge” mai bine fără ciolanu, fără ciucă etc

  3. după ce vorbește cu PRIMUL ministru bâlbâit și cu 10 cuvinte în buzunar, îi recomand să vorbească cu AL DOILEA ministru, și apoi cu al treilea…etc.

    N-ai cum să evoluezi ca țară atât timp cât ai o masă de oameni idioți, o minoritate intelectuală timidă să apere valorile pe care le-a cultivat prin multă muncă, și evident, o clasă politică inaptă, agramată, coruptă, lipsită de viziune sau patriostism…

  4. chestiile de normalitate se aplica doar la PeeeeSeeeeDeeee, se pare .. la USR era unu’ de i se mai zice zombilica politic, care era ca un ciuca

  5. ROTATIVA ROTARY .

  6. Usor sa nu patiti ca Superman.