G4Media.ro

Marcel Ciolacu: Nu avem un parteneriat cu președintele României, noi avem cu…

Marcel Ciolacu: Nu avem un parteneriat cu președintele României, noi avem cu PNL/ Dacă a greșit cineva, acela a fost președintele României când s-a implicat în campania electorală

„Nu avem un parteneriat cu președintele României, noi avem cu PNL”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri seară, la România TV.

„Nu e prima oară când o spun, eu nu am dușmani politici, eu am adversari politici. Normal ar fi fost ca PSD să nu aibe adversar sau dușman în președintele României, pentru că rostul președintelui este altul. Dacă a greșit cineva acela a fost președintele României când s-a implicat în campania electorală”, a declarat liderul PSD.

Întrebat de moderator cum au putut social-democrații să treacă peste jignirile aduse de președinte și să intre la guvernare alături de liberli, Ciolacu a răspuns:

„Nu a fost o decizie ușoară, după toate jignirile, toate atacurile, mai ales cănd au venit din partea președintelui, care are alt rol constituțional”.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

27 comentarii

 1. Singurul parteneriat îl aveți cu banul din buzunarele romanilor, bandiților bolșevici 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • ai uitat de cel cu interlopii

  • Şi desigur singurii de încredere sunt baronii indiferent de culoare că toţi vorbesc aceasi limbă.
   Iohannis e ca şi suspendat după aceste vorbe.

 2. Fără preşedintele Iohannis, era Ciolacu încă trei ani mare şef al opoziţiei.

  • Iohannis e un neica nimeni sub controlul baronilor iar dacă contextul e favorabil pentru suspendare lui o vor face fără să clipească.

  • Fara Ciolacu Werner era suspendat de facto! Deci vor sterge cu ei pe jos!,,Banii mortului” sunt aia din PNNR- deja le curg balele!

 3. Ion Stelian e cel care a declansat criza, cand a incercat sa-l elimine pe pesedinte din angrenajul numirii procurorilor generali. De acolo a pornit si nu s-a mai putut opri tavalugul crizei.

  • Simt o urmă de indoială, având in vedere ultimele evenimente, sau doar mi se pare ?
   Adică: bine, bine, Stelian și USR-ul, dar, totuși, de unde până unde frăția cu PSD-ul !?
   Nu zic bine? Ceva nu se leagă, nu-i așa?

  • Na la oi ! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Tu chiar ești cioban, așa e ?
   USR e de toată jena, dar de greșit a greșit IOHANNIS, Câțu fiind cantitate neglijabilă. Ori nu a avut viziunea consecințelor faptelor sale- vezi criza politică și sanitară, ori a avut-o prea bine și a premrditat totul. Cu atât mai de condamnat în acest caz.

  • @Ciobanu, si tie ti se pare normal ca un presedinte sa numeasca procurorii sefi de capul lui ma bolovanule? Aceste numiri ar trebui sa tina cont OBLIGATORIU de avizul institutiilor abilitate, in speta CSM (sectia judecatori si sectia procurori). Bine, acuma ca sectia de judecatori de la CSM e o cloaca infecta pesedisto-uselista, e alta mancare de peste.

  • Măi @Ciobanul Bucur chiar şi oile le-ar fi ruşine să insiste cu atâta delir, ar părea chiar debile mentale în ochii celorlalţi.
   Stai prost cu percepţia realităţi @Ciobanul Bucur?

  • Se vede câtă frica vă e de o justiţie corectă prin postările voastre care face ca USR să aibă şi mai mare credibilitate în ochii populaţiei.

  • Se vede câtă frica vă e de o justiţie corectă prin postările voastre care face ca USR să aibă şi mai mare credibilitate în ochii populaţiei..

 4. minciuna „noi nu suntem prieteni” continua

 5. „Alo, Marsel? O perioadă nu poate să spune „breten”, iar tu știe bine de ce…
  Arab are o vorbe:”Spune ce cămilă sau ce dromader călăresc prin deșert, ca să spun la tine cine ești!” Cu alt cuvânt: tu făcut frate cu dușman de la Allah, adică cu Dr.acu’, acum dansez cum cântă el și nu mai fac nazuri, che mâine-poimâine poa’ să apar dosar legat de vânzare de BT cartonat sau legat de Certificat de Revoluționar fără fir de siguranț și fără hologram..
  Aleikum salaam! „

 6. Cu Iohannis PSDul a scăpat de-o grijă. Nu mai trebuie să-i sape ei pe liberali c-a făcut-o Iohannis destul.

 7. Dacă cineva o crede pe asta, înseamnă că e lobotomizat și castrat cu cleștele.

 8. Iohannis și PNL trebuie să traverseze deșertul în scuipații PSD.
  Pe meritate.

  • Sunt istorie ca PNL nu mai exista si va trage si PSD dupa ei.

 9. Se vede câtă frica vă e de o justiţie corectă prin postările voastre care face ca USR să aibă şi mai mare credibilitate în ochii populaţiei…

 10. FERU crede ca a scapat de suspendare! Asta a fost interesul lui national! Daca nu se termina banii in 18 luni? Sa vezi lupta pe…ciola(n)cu!!!

 11. Implicarea lui Johannis în campania electorală a ajutat USR și PNL și cred-că, acum Johannis regretă că ia ajutat, mai ales pe USR, care se dovedesc necopți politic, au comportament golănesc pentru-că partidul a fost capturat de analfabeți lipsiți de maniere și bun simț. USR promovează golănia și incultura, dovedite și prin alianța lor cu AUR, ori votul la moțiunea PSD. Ei fac prostia și tot ei acuză.

 12. Deci ne vedem la suspendare.

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.

 13. Poza cu doi manelisti.

 14. Nu ‘a gresit’. A incalcat Constitutia. Pt. ei e optionala.