G4Media.ro

Marcel Ciolacu, întrebat dacă va veni premier în mai 2023: Dacă colegii…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Marcel Ciolacu, întrebat dacă va veni premier în mai 2023: Dacă colegii vor considera că eu sunt cel mai oportun să ocup acel loc, voi merge / Nu pot să fiu meschin să ieșim la guvernare după un an și jumătate

Marcel Ciolacu a anunțat marți, într-un interviu la Antena 3, că dacă va fi desemnat de partid drept premier în luna mai 2023, va accepta postul.

Întrebat dacă își va asuma postul de premier din partea PSD la momentul schimbării postului cu PNL, Ciolacu a spus: ”împreună cu colegii vom lua decizia la momentul oportun. Este o provocare pe care trebuie să ți-o asumi. Dacă colegii din partid vor considera că eu sunt cel mai oportun să ocup acel loc, voi merge. Dar vă asigur că rotația va avea loc”.

Ciolacu a mai spus că el face toate eforturile pentru a păstra coaliția de guvernare cu PNL, calificând drept ”meschinărie politică” o eventuală decizie de rupere a coaliției.

”Dacă aș fi fost meschin, nu aș fi propus colegilor să intrăm la guvernare în această coaliție. Am lăsat însă deoparte aceste calcule și am înțeles momentul prin care trece România. Nu regret decizia. Nu pot să fiu meschin după un an și jumătate și să ieșim de la guvernare. Dacă coaliția se rupe, ne vom întoarce la votul românilor, care vor decide. Dar eu personal, și n-am auzit vreun coleg, nu facem vreun calcul meschin, politic”, a spus Ciolacu la Antena 3.

”Sunt foarte determinat, am văzut că la fel e și premierul, să ducem coaliția până în 2024”, a mai spus el.

Întrebat când va decide PSD numele candidatului la alegerile prezidențiale din 2024, el a spus că ”atunci când va fi oportun”.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Marcel viitorul președinte al României ura ura ura

  2. VRABIA MALAI VISEAZA

  3. „Alo, breten Marsel? Mei, ce însemn „meschin”? Are legătur cu doctrin prin care besedist atrag fraier la vot sau e vorbe de un cuvânt din vocabular de vânător și bescar prin care aburesc șef zicând la el că este breten, dar pe la spate trag sfori ca el să ajung la bușcherie in brațe de la nea Alifie ?!
    Aleikum Salaam!”

  4. Un om de mare anvergură intelectuală: a învățat cuvântul “meschin”, pe care îl folosește ( cu sau fără sens) ca un pechinez care tot aduce mingea, e în extaz… apoi, el să fie oportun… Un om nu poate fi “ oportun” nea Marcele! Doar un moment poate fi. Se zice “ oportunist”, da’ te-ai grăbit un pic. Sau ești copleșit de ideile geniale cu care veți scoate țara din criză și nu mai stăpânești cele 200 de cuvinte din lexicul propriu? Cred că asta e!

  5. Vai dar ce ne mai alintam, c-o fi, c-o plezni, ca daca lumea ma vrea „oportun”…
    Zii ba ca esti ahtiat sa te vezi premier, presedinte, rege, imparat, nu te mai frasui ca un virgin, ca stim exact ce esti!

  6. Eu nu tin neaparat, neicusorule, dar daca tara ma vrea, ma sacrific! Vreti sa fiu premierul vostru? Hai, bine, fie!