G4Media.ro

Marcel Ciolacu, atac la preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL): Nu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu, atac la preşedintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL): Nu mai vrem la Suceava jumătăţi de măsură. Este cazul să schimbăm administraţia locală / Dacă am fi avut o administraţie performantă la CJ, gândiţi-vă cât de mult s-ar dezvolta judeţul

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că social-democraţii nu mai vor la Suceava jumătăţi de măsură şi este cazul să schimbe administraţia locală. ”Dacă am fi avut o administraţie performantă la Consiliul Judeţean, gândiţi-vă cât de mult s-ar dezvolta judeţul”, a spus Ciolacu despre administraţia liberală din Suceava. Valul de schimbare din Suceava a pornit, a mai spus liderul PSD, transmite News.ro.

”Nu mai vrem la Suceava jumătăţi de măsură, este cazul să schimbăm administraţia locală, în primul rând la Consiliul Județean şi în al doilea rând la municipiul Suceava”, a declarat liderul PSD, la Conferinţa de alegeri a PSD Suceava. Liderul PSD l-a ironizat pe prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, care afirmase că în administraţiile PNL „curge lapte şi miere”.

”Am fost foarte curios să vin într-unul dintre judeţele unde curge lapte şi miere. Am constatat următoarele: sunt fonduri europene la CJ de 650.000 de euro. Într-un judeţ unde nu curge lapte şi miere, Bistriţa Năsăud, unde preşedintele CJ este un coleg de-al nostru, un judeţ cu 300.000 de locuitori, cifra de fonduri europene accesată este 131 de milioane de euro. Asta e diferenţa între un judeţ unde curge lapte şi miere, cum este al dumneavoastră, şi un judeţ unde nu curge lapte şi miere, dar unde se munceşte”, a spus Ciolacu.

El a arătat că Guvernul a alocat şi are proiecte în judeţul Suceava de aproape 9,2 miliarde de lei.

”Dacă am fi avut o administraţie performantă la CJ, gândiţi-vă cât de mult s-ar dezvolta judeţul dumneavoastră”, a mai afirmat premierul. Marcel Ciolacu a mai spus că a mers prin zonă şi a observat că ”oamenii vor schimbare”.

”Valul de schimbare din Suceava a pornit, din acest moment, totul ţine de dumneavoastră. Nu trebuie să avem duşmani politici, noi, PSD, avem adversari politici şi dreptatea şi corectitudinea sunt de partea noastră. E suficient. Prea mult timp am vândut vorbe goale sucevenilor, s-au vândut proiecte pe hârtie”, a arătat Marcel Ciolacu.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Hai mai lasă-ne… în același timp stați bot în bot în guvern și pe listele electorale

  2. au lasat in paragina Sangiorz Bai

  3. Aiurică Cișmigiu(Ciolacu),Dl Flutur e smecher,el a scris „Bucovina” cu oi pe deal în timp ce tu ești deștept ca oaia și viclean că măgarul.

  4. Ca Buzăul sau că Oltul, este?!?