G4Media.ro

Marcel Ciolacu anunță BPN de urgență pentru a cere excluderea din PSD…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Marcel Ciolacu anunță BPN de urgență pentru a cere excluderea din PSD a lui Dumitru Buzatu, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită

Marcel Ciolacu anunță BPN de urgență pentru a cere excluderea din PSD a lui Dumitru Buzatu, după ce a fost prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită. Conform surselor G4Media, BPN are loc sâmbătă, de la ora 10.00, la sediul central al PSD din Șoseaua Kiseleff, cu participare fizică și on-line.
 • ”Voi convoca mâine de urgență Biroul Politic Național în format online și voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

13 comentarii

 1. nu e un bun psd-ist; a fost prins. rusinos

  • Păi, sigur cei din PSD, îi spun: „mă, ďoɓitôçule, toți furăm, aici la PSD, dar dacă e§ti přošt, de te-au prins ăştia, marş de lángă noi, că ne mânjeşti imaginea!”
   Cam aşa se pune problema in interiorul mafiei PSD…

 2. eh, altceva in prag de alegeri. Daca ar fi fost dupa..sa vedem, e nevinovat, dosar politic, oculta mondiala, statul paralel…d’astea.

  Pûĺįmea va vota ca pana acum dupa care se va plange ca o duce rau.

  • Mda, da’ cand e flagrant e mai greu cu oculta sau dosaru’ politic.

  • Da, pùľımea va vota, din nou, PSD şi va plânge că e sáracă din cauza UE, a americanilor, a lui Soros şi din cauza trotinetiştilor (USR)…

  • @Kafka Nu subestima prostia romanilor!!

 3. Ursuleț, te pup dulce dacă te lepezi in același fel și de: Oprișan, Arsene, Iliuță, Vasile, Ștefan, Teodorescu, Rădulescu…Ar mai îndulci puțin amarul măcelului economic atât de trâmbițat cu titlu pompos de „reformă fiscală”…

 4. Păi șpaga e sport național. Rămân partidele fără conduceri dacă excludeți și pe cei încă neprinși.

 5. Tarziu Ciolace… oricum veti ramane în istorie ca cel mai detestat partid de catre cei care mai sunt lucizi în aceasta tara.

 6. Tot PSD-ul ar trebui sa se excluda din politica romaneasca.

 7. Kiseleff 10 luminat feeric cu feshtile de maine ! Obligatoriu !

 8. Nu este exclus ca domnul Ciolacu să dorească să scape de “bătrânii” din PSD pe care-i consideră ostili. Alegerile se apropie.

  Domnul Stănescu încă aduce foarte mulți bani la partid, dar cred ca nu doarme nici domnia-sa foarte liniștit. Poate își va proclama deplina susținere pentru domnul Ciolacu…

 9. Anuntase Marcel BPN-ul dinainte de flagrant. Ca doar nu pescuieste DNA vreun peste mare fara aprobarea SRI, una dintre institutiile de la carma tarii.