G4Media.ro

Marcaje de drumeție, distruse de turiști. Salvamont Sibiu: Asistăm neputincioși cum efortul…

Sursa foto: Facebook/Cristian Valentin Cismaru

Marcaje de drumeție, distruse de turiști. Salvamont Sibiu: Asistăm neputincioși cum efortul unor instituții este distrus de persoane frustrate

Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu a publicat pe Facebook imagini care arată mai multe marcaje de trasee distruse. Este vorba despre indicatoare înspre Păltiniș, Rășinari și Cisnădie, amplasate în cadrul proiectului Anii Drumeției, anunță Turnul Sfatului.

„Pentru anumite persoane, se pare că drumețiile reprezintă ocazia să-și refuleze frustrările, să-și etaleze educația, vandalizând infrastructura montană. Din păcate, asistăm neputincioși cum efortul unor instituții și al unor persoane pasionate de zona și cultura montană, este distrus de niște persoane cu diferite frustrări”, au transmis cei de la Salvamont pe pagina lor de facebook.

În contextul evenimentului EuroRando cât și al proiectului Anii Drumetiei, în anul 2021 Serviciul Public Salvamont Sibiu alături de echipa Anii Drumeției, asociații de profil care au asigurat manopera lucrărilor (Florin și Prietenii), Consiliul Județean Sibiu în calitate de finanțator au refăcut infrastructura a 130 km de trasee montane însemnând remarcarea traseelor, schimbarea stâlpilor pentru indicatoare, refacerea săgeților de direcție cât si realizarea unor trasee montane noi.

Sursa foto: Facebook / Cristian Valentin Cismaru

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

10 comentarii

  1. Un fenomen complet normal.

  2. Este in ADN-ul gloateri din romanika, daca nu e al meu trebuie distrus sa nu aiba nici altul… si de aici apar o gramada de derivate…

  3. Românii nu sunt în stare azi nici să facă și nici să păstreze.

  4. pai normal, daca nu pot face un lucru bun, sa faca unul rau. sper sa ii manance ursii pe astia.

  5. Sunteti siguri ca sunt turisti sau localnici? Sunt cazuri in care localnicii distrug semnele ca sa nu vina prea multa lume in zona lor.

  6. Asa se intampla cand vrei sa spoiesti pe ici pe colo crezand ca se schimba tara ! Castel de nisip !

  7. De când am început sa ne civilizăm avem acces facil la zonele montane. Aces facil înseamnă mulți necivilizati!