G4Media.ro

Maraton de vaccinare organizat de MApN, cu prilejul Zilei Naţionale a României…

sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Maraton de vaccinare organizat de MApN, cu prilejul Zilei Naţionale a României / Acțiunea se desfășoară în șase spitale militare din țară

Ministerul Apărării Naţionale organizează, miercuri şi joi, cu prilejul Zilei Naţionale a României, un maraton de vaccinare, acţiune menită să sprijine efortul naţional privind combaterea COVID-19. Vor fi implicate şase spitale militare din ţară în care funcţionează centre de vaccinare.

Ministerul Apărării a anunţat că, în zilele de 1 şi 2 decembrie, organizează un maraton de vaccinare.

”Maratonul se va desfăşura în centrele de vaccinare din cadrul a şase spitale militare din ţară, care sunt şi centre regionale de depozitare a vaccinurilor împotriva SARS-CoV-2”, a transmis Ministerul Apărării.

Astfel, cetăţenii care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de miercuri, 1 decembrie, şi până la ora 16.00 a zilei de joi, 2 decembrie, în centrele de vaccinare care funcţionează la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Iacob Czihac” din Iaşi, Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanţa, Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova, Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfăşura în regim normal, conform programărilor existente.

De asemenea, Ministerul Apărării anunţă că, în perioada 3 decembrie 2021 – 3 ianuarie 2022, programul de funcţionare al centrelor de vaccinare organizate de MApN va fi între 8.00 şi 16.00 în zilele lucrătoare, iar în zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale vor fi vaccinate doar persoanele înscrise în Platforma naţională de programare pentru vaccinarea împotriva COVID-19.

sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

  1. Ce mizerie. Se vede cum combat vaccinurile covidul.

  2. Hei rup! Hei rup! Cred că e doar motivul să scape de neveste și să fugă la o fasole. Doar cu țuică, vin și bere. Că ciolanul…. Eheheeeiiii…

  3. Mai stiu astia altceva in afara de „vaccin”? Hai,repejor la intepat ca si-au pierdut rabdarea,in curand cu arma la țeasta te inteapa fortat!

  4. Vacccinati-va cat mai repede ! Doar știti că primii identificați cu varianta omicron erau complet vaccinati. Ce mai așteptați? Vaccinarea oprește pandemia !

  5. G4media, ati aflat câți civili fără legături de rudenie cu epoleții au vaccinat epoleții in centrele lor, de exemplu în cel din Drumul Taberei, în perioada 15 martie- 30 aprilie, când simțeau comunicate că au deschis centrele militare si civililor, erai mii de oameni înscriși, în Drumul Taberei erau în jur de 6000, și ei vaccinau 20-30 de rude de epoleti/zi, rude considerate „esentiale”?