G4Media.ro

Manelistul Dani Mocanu și fratele său, reținuți pe Aeroportul Otopeni / Sunt…

Manelistul Dani Mocanu și fratele său, reținuți pe Aeroportul Otopeni / Sunt acuzați de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice

Dani Mocanu, alături de fratele său, au fost reținuți pe Aeroportul Otopeni, miercuri dimineață, după ce s-au întors din Italia. Motivul ține de o altercație în care au fost implicați într-o benzinărie din județul Argeș, în urma căreia un bărbat a fost grav rănit, fiind lovit de mai mulți bărbați.

”S-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș reținerea a două persoane acuzate, în calitate de inculpați, de săvârșirea infracțiunilor de omor în formă tentată, faptă prevăzută de art. 32 alin.1 din Cod Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Cod Penal, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 24.08.2022, urmează ca inculpații să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș cu propunere de luare față de aceștia a unor măsuri preventive”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Și poliția vrea salarii mari mari cele mai mari da ăștia umbla liberi supa ce au podu plin de dosare…

  2. Cocălarul ăla de Mocanu de ce nu e în pușcărie? Că la fiecare două luni e câte o știre că a fost reținut, etc, dar văd că e în continuare bine merci. Ce, le e frică că vine clanul și strigă discriminare sau ce?

    • Nu zicea mă că merge la nunta la Simion? Sau ăla era Mondialul. Naiba face diferența între ăștia….

  3. Că îi eliberează repede.

  4. cu putin noroc isi poate canta la dusuri in puscarie maneau dă z d r e a t a…k o u .r v a….la microfoane bio..dă boscheti…😂🤣😆🤣😂😆

  5. Ar trebui să-l pupi în cur până se învață minte! :)))))

  6. Interlopi, cocalari si țiganii ăștia fac legea în România și poliția le da bună seara când este chemată la petrecerile țigănești cocalaresti. Plina tara de lepre țigănești de ăștia. Plina. Politia incompetenta maxima.

  7. Și ce o să îi facă? Un mare nimic , așa cum au făcut și în cazurile anterioare. Și uite așa, bombardierii cocliți fac legea în România. Că justiția doarme !