G4Media.ro

Manelistul Dan Armeanca, suspect într-un dosar de înșelăciune. 73 de percheziții în…

Foto: Pexels.com

Manelistul Dan Armeanca, suspect într-un dosar de înșelăciune. 73 de percheziții în Ilfov la maneliști acuzați că au cerut ilegal ajutoare de la stat în pandemie

Polițiștii din Ilfov și procurorii Parchetului Buftea fac marți 73 de percheziți la sediile unor firme și la domiciliile mai multor persoane bănuite de desăvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnatură privată, potrivit unui comunicat al poliției.

Perchezițiile se desfășoară în județele Ilfov, Dâmbovița, Dolj, Olt, Gorj și în Municipiul București.

Printre suspecții în dosar se numără și manelistul Dan Armeanca, potrivit surselor G4Media, iar alți maneliști precum Cristi Dules și Dan Bursuc sunt martori.

Publicitate electorală

Procurorii îi suspectează că ar fi declarat concerte fictive anulate în perioada pandemiei pentru a încasa ajutoare de la stat.

Vor fi puse în executare 58 de mandate de aducere, urmând ca persoanele respective să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, pentru cercetări.

Suma totală solicitată de persoanele bănuite de comiterea faptelor este de 1.278.608 lei, iar prejudiciul penal cauzat efectiv este în valoare de 553.792 de lei, potrivit comunicatului citat.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Dan Armeanca are vreo legatura cu Danemarca?