G4Media.ro

Manele la maximum şi „controale” fără număr. Un restaurant din Sectorul 6…

Sursa Foto: G4Media.ro

Manele la maximum şi „controale” fără număr. Un restaurant din Sectorul 6 care a avut activitatea suspendată de două ori şi a fost controlat de Poliţia Locală în 30 de rânduri, în urma a 130 de reclamaţii, continuă să îşi terorizeze vecinii cu muzica dată tare

Sute de bucureşteni care locuiesc pe Bulevardul Ghencea din Sectorul 6 susţin că sunt terorizaţi la propriu de angajaţii restaurantului Bulevard (deţinut de firmele „S.C. R&B Events Music Concept S.R.L.” şi „WRS Food Concept S.R.L.”) care şi-au făcut un obicei din a da muzica la maximum, noapte de noapte. Oamenii spun că de ani de zile sunt poluaţi fonic, în ciuda sutelor de reclamaţii pe care le-au făcut.

„Are sute de sesizări în nouă ani, cel puţin una pe săptămână. A funcţionat chiar şi pe timp de pandemie. Muzica se aude în casă foarte tare între orele 23.00 şi 6.00 dimineaţa ca şi cum ai fi uitat televizorul deschis. Se disting doar basul si clarinetul. Sunt nopti in care vibrează geamurile. Au boxe de 2.5 m la interior. Am sute de probe. Sute. Am telefonul blocat de probe. Îşi postează ilegalitatea pe Facebook si Poliția spune ca patrulează, vine, dă amendă si pleacă, iar ei dau muzica si ma tare. Sunăm chiar şi de trei ori pe noapte. Avem un grup care suna. Suntem 5 persoane, cei care mai au curaj. De obicei, vineri plecăm la rude pentru că ştim ca putem dormi bine. Dar e normal?”, a declarat pentru G4Media.ro sub protecţia anonimatului, unul dintre cei deranjaţi de poluarea fonică.

De pe site-ul oficial al restaurantului aflăm că acesta are o capacitate de peste 250 de persoane şi că organizează nunţi, botezuri, majorate, banchete şi parastase după următorul program: între 12.00 şi 23.00 de luni până miercuri şi între 12.00 şi 06.00, de joi până duminică, cu menţiunea că „În fiecare zi, restaurantul este deschis până la ultimul client”.

Într-un răspuns pentru G4Media.ro, Primăria Sectorului 6 spune că din 2021 până în prezent, Poliţia Locală a suspendat activitatea restaurantului Bulevard de două ori şi a făcut 30 de controale în urma celor aproape 130 de petiţii şi sesizări primite din partea cetăţenilor. Numai în primele luni ale acestui an a primit 64 de reclamaţii şi a făcut 15 controale.

„Poliţiştii locali au aplicat în total 12 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 7.100 de lei.”, scrie în răspunsul Primăriei Sectorului 6.

Cei care sunt locuiesc în aproprierea restaurantului Bulevard susţin că au reclamat calvarul în alte zeci de rânduri şi poliţiştilor de la Secţia 22, şi cu toate acestea, gemurile continuă să le vibreze de la  muzica dată la maxim.

Deşi am solicitat încă de pe 18 mai un punct de vedere, până la această oră, Poliţia Capitalei nu ne-a oferit unul. Îl vom publica în măsura în care îl vom primi.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Drepturile privatilor > drepturile cetatenilor

 2. pentru cele „5 persoane, cei care mai au curaj.” – mai sunt si Parlamentarii vostri care va reprezinta – va poate ajuta!
  Verificati in lege, poate amenda e prea mica, poate nici nu le da nimeni amenda, poate nu sunt obligati sa plateasca amenda.
  Nici un Privat nu rezista sa plateasca mult timp amenzi catre stat: le plateste sau dupa 3 neplatite e inchis/demolat.

  reminder: in Bulgaria, soferii prinsi cu amenzi vechi neplatite raman fara talonul masinii!

  • Actionati in instanta in contencios-ainistrativ autoritatea care i-a dat Autorizatia de Functionare. Primaria ar trebui sa fie.
   In plus, puteti trimite zilnic petitii la Anpc (despre nereguli vizavi de preturi, portii, calitate alimente etc.) si Anvsa (incalcari ale normelor sanitar-veterinare). De regula, autoritatile nu pleaca fsra sa dea o amenda.
   Cu PV-urile de amenda de la Politie, Anpc si Ansvsa ca proba, va construiti cazul. Si mergeti pana in panzele albe.

  • @bluechip: sa „actioneze in instanta” pe timpul lor liber si banii lor cand de fapt legea ar trebui sa impuna ordinea si sa previna radicalizarea oamenilor impotriva institutiilor statului cu rol de control incapabile sa-si faca treaba in timpul programului lor de lucru.
   Ai idee cati politisti locali sunt in Sector 6? Pun pariu ca peste 300. Ce fac aia toata ziua?!

 3. asta e din ciclul votati PSDNLUDMR pentru stiri de „ca..calitate”

  „marele” primar Ciucu de la PeNaLi, cel mai „performant” si mai „bun”, criticatorul sef de primari USR, are pe siteul primarie sectorului 6 o pagina de sesizari, poate merge si citeste gunoiul USL-ist

  deci ar trebui ca macar aia sute de bucuresteni sa voteze altceva decat PSDNLUDMR

 4. Ma intreb cum de nu s-a gandit inca niciunul dintre cei 5 curajosi la niste molotoave in spirit justitiar, daca tot pare sa nu existe lege politie etc…

 5. Concluzia simpla ar fi ca sunt tinuti in brate de politia locala si primaria S6.