G4Media.ro

Managerul spitalului „Victor Babeș” din București: Avem o problemă de percepție a…

Managerul spitalului „Victor Babeș” din București: Avem o problemă de percepție a unor manageri sau șefi de secție care vor trebui să se obișnuiască până la urmă că toți trebuie să tratăm orice bolnav, inclusiv pe cei cu Covid

Medicul Emilian Imbri, managerul spitalului „Victor Babeș” din București, a declarat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Digi24, că trebuie să se ajungă și în România la situația în care toate spitalele să trateze și bolnavii de COVID-19.

Emilian Imbri a afirmat că au existat situații în care pacienții care au avut Covid și s-au vindecat nu au fost apoi primiți în spitale non-Covid pentru a fi tratați de alte boli. De asemenea, aceștia nu au fost acceptați nici în spitalele de suport Covid, pentru că nu mai aveau această boală.

„Avem o problemă de percepție a unor manageri sau șefi de secție care vor trebui să se obișnuiască până la urmă că toți trebuie să tratăm orice bolnav”, a declarat managerul de la „Victor Babeș”.

Medicul a susținut că, la fel ca în celelalte țări europene, și în România spitalele trebuie să trateze orice pacient pentru boala pe care o are, inclusiv Covid.

Citește și

Medicul Cristian Băicuș de la Spitalul Colentina: Toate spitalele trebuie să funcționeze ca înainte de pandemie și să trateze și pacienții cu Covid care ajung la ele. Avem spitale mari cu zeci de paturi de Terapie Intensivă, dar spunem că nu sunt locuri la ATI pentru bolnavii de Covid. Ce facem, ne uităm la ei cum mor?

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Domnul Imbri o numește problema de percepție. Eu o numesc in primul rand nesimțire. Întreb a mia oară: pentru ce își primesc medicii salariile ( care sunt undeva de 3-4 ori mai mari decât salariul mediu pe economie, repet mediu) dacă ei refuză investigațiile și internările in spitalele de stat? Există cazuri când oamenii nu au fost internați pentru că nu au avut, chipurile, test covid și au decedat. Astfel de cazuri sunt mușamalizate, bineînțeles.

  2. Refuzul de a trata un pacient asigurat ar trebuie sa fie infractiune!Se coporta cum ar fi mosia lui tatsu..Prea mari salariile la acesti directorasi si sefi de sectie!Culmea ca majoritatea medicilor au plecat tot din cauza directorasilor si sefilor de sectii, iar dintre ei n-au plecat in afara!

  3. dupa cum vedem tara se schimba zi la zi iar dupa alegeri vom avea o alta romanie

  4. La spitalul de urgenta Nr 1 Craiova aștepți trei zile până vine rezultatul testului covid.primesti paracetamol și….chiar daca este urgenta vizibilă că suferi de altceva aștepți ,daca mai apuci trăiești daca nu mori

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.