G4Media.ro

Maia Sandu a plantat copaci și s-a murdărit de noroi pe haine,…

Maia Sandu a plantat copaci și s-a murdărit de noroi pe haine, dar a pozat alături de președintele Germaniei

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a participat, joi, la o acțiune de plantare de copaci în Chișinău, alături de omologul său german Frank-Walter Steinmeier, ocazie cu care șefa stalului s-a murdărit pe haine de noroi.

Cu toate acestea, Maia Sandu a continuat momentul și a pozat natural pentru fotografiile oficiale.

Am urmat o tradiție consacrată a Președinției Republicii Moldova. Arborii de lalea simbolizează vigoarea și intensitatea relațiilor dintre Republica Moldova și Germania, pe care dorim să le dezvoltăm în continuare, pentru bunăstarea cetățenilor celor două țări”, a spus Președinta Maia Sandu după plantarea copacilor în Grădina Botanică din Chișinău, în semn de consolidare a relațiilor bilaterale.

Maia Sandu se declară o împătimită a plantării de copaci și a altor acțiuni ecologice, precum strângerea gunoaielor și deșeurilor de plastic, la care a participat în ultimii ani în toate calitățile pe care le-a avut, fie că a fost în opoziție sau la putere.

Președintele Maia Sandu este și o pasionată a drumețiilor pe munte, în special în România , acolo unde merge des pentru a se recrea în cadrul naturii.

Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a efectuat o vizită oficială de două zile în Republica Moldova, la invitația doamnei Maia Sandu.

Foto: Maia Sandu plantează copaci alături de președintele german, Frank-Walter Steinmeier în Grădina Botanică din Chișinău. Sursa/Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Ce drăguț 🙂

 2. …ce greață pt acesti politicieni ipocriți. Cum dracu au reușit cei din urmă cu decenii/ secole, să lase lucruri mărețe și leprele astea cu toată tehnologia modernă ne arată doar cum sa ii hulim

 3. Pt toti astia carora li se apleaca: borati la voi, in transnistria..

 4. Extraordinar ! Moment de importanță planetară !! Mulțumim că ne faceți părtași acestui eveniment singular !

 5. Si care e stirea de interes?
  Ca a plantat?
  Ca s-a nurdarit?
  Ca a venit președintele Germaniei?

  Propun un nou moment 1859 si sa o alegem pe Maia Sandu presedinta României.

  • Îți mai amintești că găgăuzii erau pro Rusia? Acum liderul lor a învățat limba română și postează frecvent pe Facebook în limba română. Dar este doar un început deoarece găgăuzii acum au posibilitatea să învețe limba română și generația de moldoveni care vorbeau limba rusă deja trece. Cei născuți după 90 puțini vorbesc limba rusă și minoritățile nu mai au luxul de altă dată de a vorbi în limba rusă cu oricine.

   La fel și limbajul din Basarabia se purifică. În trecut toți foloseau cuvinte rusești împreună cu cuvinte românești. Acum, limba rusă nu mai este vorbită de mulți și treptat se renunță la a mai folosi cuvinte rusești împreună cu cele românești.

   Iar numărul unioniștilor crește cu fiece an. Maia Sandu promovează și va promova relațiile cu România.

  • @ Mai Așteaptă
   Bănuiesc ca esti din Moldova. Nu te supăra pe acei dintre noi care nu înțeleg ce greu e sa fii cu Rusia in coastă. Si acum imi aduc aminte ca bietii soldați moldoveni au plecat la lupta in Transnistria cu autobuzul. Si au fost ucisi in autobuz….
   Facem mișto, dar nu suntem răi. Aveți un Președinte foarte mișto, suntem doar geloși

 6. A vorbit cu Soros ……….Ceva nu e bine.

 7. Haideti…ce carcotasi! Sa fi avut eu vreun apartament prin zona, o invitam pe Maia sa-si faca un dus si i-as fi dat o camasa de la mine 😉 Data viitoare poate-l chem pe Steinmeier sa ma ajute sa-mi tund gazonul.

 8. Atat de incomod!

 9. E o stire de life, ca sa zic asa, de divertisment. Tocmai am constatat ca sunt postaci care frecventeaza g4media cu legaturi evidente spre sputnik… o sa-i tin minte 😀
  PS: Bravo Maiei, e o tipa de treaba si m-as bucura chiar sa faca lucruri bune in Moldova.