G4Media.ro

Mai puțin de jumătate dintre profesorii din învățământul preuniversitar doresc să se…

Mai puțin de jumătate dintre profesorii din învățământul preuniversitar doresc să se vaccineze, anunță ministrul Sorin Cîmpeanu

Mai puțin de jumătate dintre profesorii din învățământul preuniversitar doresc să se vaccineze, anunță ministrul Sorin Cîmpeanu, într-un interviu la Antena3. Acesta a explicat că procentul celor care vor să se vaccineze în preuniversitar este de aproape 50%, în timp ce în sistemul universitar a trecut de 60%.

“Așa cum am spus o întrebare cu privire la disponibilitatea de vaccinare cu răspuns final pe data de 15 ianuarie după-amiază. Înainte să vin la dumneavoastră dimensiune am urmărit situația curentă. Aproape 50 la sută din personalul din învățământul preuniversitar dorește vaccinarea. Aproape. Și deja sistemul universitar din România ajuns la 60 la sută expresii cadrele didactice care sunt și medici, care s-au vaccinat deja, deci evident că nu mai au disponibilitate de vaccinare pentru că s-au vaccinat deja.”

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. PE TINE CAT TE-A „INGRASAT” PARTIDUL SI SECURISTII ?
  AI PENSII SPECIALE, PRIVILEGII ? CAT INCAPE!

 2. Era de așteptat. Stați să vedeți dezamăgire când se va putea vaccina populația generală. Cred că cei care fac strategia de vaccinare, și estimează 60-70% ca necesar de vaccinare, sunt cel putin fumați.

 3. Inainte sa vin la dumneavoastra dimensiune… Expresii cadre didactice…

  Ori fumati ceva ilegal, ori scrieti cu gugal transleit…

 4. Ordonanta: cadrele didactice care nu se vor vaccina nu vor avea voie sa intre in scoala, intrucat pun in pericol sanatatea elevilor si indirect pun in pericol sanatatea bunicilor, in grija carora sunt lasati elevii cat timp parintii trudesc ca sa produca plusvaloare, care plusvaloare prin impozitare asigura plata salariilor la timp 12 luni/an…
  Hough!

 5. „LEGIUITORUL” iordache A FOST RASPLATIT PENTRU SLUJUL SAU:

  presedintele academiei (500000 DE LEI PE AN NUMAI LA academie) I-A SEMNAT DIPLOMA DE NEPLAGIATOR.

  partidul I-AU DAT UN POST PE VIATA, BINE PLATIT! PENSII SPECIALE SI ALTE ACARETURI.

 6. Cred ca majoritatea cadrelor didactice nu vor curs de numerologie!
  Vor platforma performanta de testare.
  Securizată si functinala.
  Sa vezi ca scoala online piate fi o reusita!
  Vezi valoarea copilului.
  Nu mai va trisa si nu va mai cauta sa găsească pe net rezultatul.
  Nu va mai fi generatia care fura rezultatul exercițiilor de pe net.
  Cu zeci de aplicatii descărcate.
  Nu va mai fi generatia de copy&paste si nu vor fi noua generație de plagiatori!
  Auzi numerologie!
  Rimeaza cu prostie!

 7. Eu cred ca nu are vreun rost sa dăm cu date in populație!
  Esti la cașcaval si nu promovezei vaccinarea?
  Câțu,nu-l retragi?

 8. Lichelele care nu vor sa se vaccineze sunt doctorii la care si-a luat Ponta doctoratul, pseudo profesori cu diplome fake de la ”universitatile” patronate de fostii securisti ceausisti…

 9. Prostia bantuie si printre profesori…

 10. Fratilor, pe mine altceva ma sperie!! Daca sub 50% din profesori vor sa se vaccineze, nu inseamna ca, in curand, cel putin 50% dintre copii vor fi educati in spirit conspirationist? Acum, poate 15-20% din populatie este suspiciosa fata de vaccin dar, probabil, peste 4-5 ani vom avea o generatie de samani, vraci, tamaduitori sau conspirationisti! Sa te tii atunci anarhie!!!

 11. Deci, avem un virus care omoară pe ici pe colo, mai rămâi și cu sechele, omenirea face un efort, creează un vaccin, e gratis, iar tu spui nu, fiindcă știi mai bine medicină și cum merg lucrurile decât toți cei care au muncit să-ți fie mai bine. Bravo națiune.

  • Si talidomida taia greata femeilor cu disgravidie precoce (grețuri matinale urate) si s-a spus că e sigur. Verifica rezultatele pe google imagini.

  • Nu trebuie să ai încredere neapărat în autorități, verifică datele, înțelege cum funcționează un vaccin, pentru asta mRNA sunt date cam de 15 ani și ai să vezi că singura concluzie logică e că e 100% sigur. Efectele laterale alergice sunt neglijabile in raport cu beneficiul.

 12. Cum dreq votezi PNL-USR și ministrul educației e de la ALDE/pro România?

 13. Sa reformulez ce ai vrut sa zici: avem un virus care ucide, CORPORATIILE fac un efort si produc un vaccin in termen record, vaccin bazat pe o tehnologie noua netestata si folosita pe termen lung, vaccin despre care nu se stie cat timp ofera protectie iar oamenii inca au libertatea de a alege si aleg sa mai astepte inainte de a se vaccina.

  Daca vrei sa te vaccinezi fa-o, nu mai da vina aici pe altii ca nu o fac. Fiecare alege pentru el.

  • De acord, Corporatiile fac un efort. Si pentru multi asta nu e ok. Cine ar fi trebuit sa faca efortul ca sa fie „bine vazut” ?