G4Media.ro

Mai multe străzi din Cluj se închid pentru trafic și se deschid…

Sursa foto: Facebook/ Bucharest Marathon

Mai multe străzi din Cluj se închid pentru trafic și se deschid pentru sport / ”Clujenii de toate vârstele vor putea să interacționeze cu lumea sportului”

Primăria Cluj va închide mai multe străzi din cartierele municipiului pentru practicarea sportului în aer liber, anunță viceprimarul Dan Tarcea, citat de Agenția de presă Rador.

Astfel, la sfârșit de săptămână, până la începutul lunii noiembrie, pe aceste străzi traficul auto va fi închis pentru ca pietonii să se bucure de mișcare și sport în aer liber.

Viceprimarul Dan Tarcea a explicat ce activități vor putea fi practicate în cadrul acțiunii „Străzi deschise”, denumirea programului prin care traficul va fi oprit.

”Străzile Tășnad, Constantin Brâncoveanu, Gospodarilor, Cireșilor vor fi temporar închise traficului pentru mașini și deschise pentru pietoni pentru a practica sportul în zone dedicate, iar clujenii de toate vârstele vor putea să interacționeze cu lumea sportului, practicând baschet, badminton, exerciții de motricitate, trasee de viteză. Practic în 23 octombrie în intervalul 16-19 strada Constantin Brâncoveanu din cartierul Gheorgheni, în 30 octombrie strada Gospodarilor din cartierul Mărăști și în data de 6 noiembrie strada Cireșilor din cartierul Zorilor”, informează viceprimarul.

De asemenea, se prelungește și proiectul ”Fugi în curtea școlii”, prin care administrația clujeană propune un stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. Mai bine s-ar inchide niste spitale si sa se deschida altele noi ca pier oamenii si la Cluj de nosocomiale