G4Media.ro

MAE, atenționare de călătorie: Stare de urgență în Republica Karakalpakstan-Uzbekistan

sursa foto: captura video

MAE, atenționare de călătorie: Stare de urgență în Republica Karakalpakstan-Uzbekistan

Ministerul Afacerilor Externe a informat, duminică seara, că, pe fondul protestelor de stradă ample şi al confruntărilor dintre forţele de ordine şi protestatari în Republica Karakalpakstan – entitate administrativ-teritorială cu un statut special în cadrul Republicii Uzbekistan, autorităţile uzbece au instituit starea de urgenţă în perioada 3 iulie – 2 august, relatează Agerpres.

În acest context, MAE recomandă cetăţenilor români ca, în perioada menţionată, să evite orice deplasare în această entitate administrativ-teritorială şi să urmărească evoluţiile înainte de a planifica orice deplasare în zonă.

„De asemenea, MAE informează că în Republica Karakalpakstan accesul la reţeaua de internet, precum şi la cea de telefonie mobilă, poate fi întrerupt, limitat sau blocat. Totodată, în contextul măsurilor speciale presupuse de starea de urgenţă, pot exista restricţii ale serviciilor de transport public, limitări ale circulaţiei rutiere şi/sau închiderea unor străzi sau zone publice”, se arată într-un comunicat de presă remis de MAE.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Caracal Pak Stan.. ironic ..

  2. Who the f .. from România travels to Uzbekistan ?!