G4Media.ro

Lupta dintre Mike Tyson (58 de ani) şi starul YouTube Jake Paul…

Sursa Foto: Facebook

Lupta dintre Mike Tyson (58 de ani) şi starul YouTube Jake Paul (27 de ani) va fi considerată meci profesionist

Lupta dintre fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson şi starul YouTube Jake Paul, din 20 iulie, va fi considerată un meci profesionist, transmite News.ro.

Rezultatul va apărea în palmaresul oficial al lui Iron Mike. Lupta, în opt reprize a câte două minute, va avea loc la Dallas (Texas).

Tyson a luptat ultima dată la profesionişti în 2005; ultima sa victorie a fost obţinută în 2003, în faţa lui Clifford Etienne. Data oficială a acestui meci, care va fi difuzat de Netflix, era incertă, în special din cauza diferenţei de vârstă dintre Tyson, care va împlini 58 de ani la 30 iunie, şi Paul, în vârstă de 27 de ani.

„Mike Tyson a vrut să fie un meci profesionist. Netflix a vrut să fie o luptă profesionistă. Aşa că am fost de acord să fie o luptă profesionistă”, a declarat youtuberul pe contul său de X.

Nakisa Bidarian, cofondator al Most Valuable Promotions, compania care organizează lupta, a confirmat, explicând că totul a fost făcut pentru a îndeplini cerinţele comisiei din Texas responsabilă cu licenţierea luptelor de box.

De-a lungul carierei sale tumultoase, Tyson a câştigat 50 de meciuri, dintre care 44 prin KO, dar a suferit şi şase înfrângeri, unele dintre ele total neaşteptate, cum a fost în 1990, când a fost detronat de James ‘Buster’ Douglas la Tokyo.

Ultimul său titlu de campion mondial a venit la Memphis, în 2002, când a fost învins în runda a opta de Lennox Lewis. În anul următor, Tyson l-a învins pe Clifford Etienne, dar apoi a suferit două înfrângeri în faţa lui Danny Williams în 2004 şi Kevin McBride în 2005, anunţându-şi retragerea din acest sport.

Jake Paul are în palmares 9 victorii, dintre care şase înainte de limită şi o înfrângere.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Gata… am trait sa o vad si pe asta. actor, boxeur, si „star YouTube”… s-a ales praful de lumea asta :)))