G4Media.ro

Luis Enrique, înaintea meciului cu Real Sociedad, din Liga Campionilor: Doar despre…

sursa foto: captura video

Luis Enrique, înaintea meciului cu Real Sociedad, din Liga Campionilor: Doar despre asta se vorbeşte. Este ca şi cum vieţile noastre ar fi în joc

Tehnicianul formaţiei Paris Saint-Germain, Luis Enrique, a declarat, sâmbătă seară, că se vorbeşte prea mult despre dubla manşă cu Real Sociedad, din Liga Campionilor, subliniind că jucătorii săi trebuie să-şi păstreze calmul, transmite News.ro.

„În ultimele trei săptămâni, nu am vorbit decât despre Liga Campionilor… Este ca şi cum vieţile noastre ar fi în joc! Evident, ne dorim să avem o atmosferă extraordinară pe Parc des Princes (miercuri, împotriva Real Sociedad) şi ca fanii să fie la înălţime, ca întotdeauna, dar trebuie să abordăm această competiţie cu calm. Ne dorim cu adevărat să facem o figură bună, dar fără a adăuga presiune sau anxietate. Nu e ca şi cum nu ar exista niciun viitor dacă pierdem în Liga Campionilor. Trebuie să fie o provocare interesantă, dar nu trebuie să fie presiune. Tensiunea şi entuziasmul sunt lucruri rele, aşa că trebuie să rămânem calmi. Am arătat că suntem pregătiţi şi suntem una dintre cele mai dinamice echipe din Europa. Aşa că vom profita la maxim de Liga Campionilor, în ambele manşe. Dacă adversarii noştri sunt mai puternici, îi vom aplauda. Nu putem pune prea multă presiune pe noi înşine, nu este nicio problemă, nu există presiune în acest moment. Presiunea este pentru echipele care au câştigat deja, noi suntem doar entuziasmaţi, mai mult decât oricine altcineva”, a spus Luis Enrique.

Paris Saint-Germain joacă, miercuri, cu Real Sociedad, pe Parc des Princes, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

Returul este programat la 5 martie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...