G4Media.ro

Ludovic Orban: „Ziua Proclamaţiei de la Alba Iulia din 1918 este simbolul…

Ludovic Orban: „Ziua Proclamaţiei de la Alba Iulia din 1918 este simbolul sacrificiilor şi eforturilor pe care generaţii de români le-au făcut pentru Unire. Este o zi sacră de bucurie şi de mândrie”

Deputatul Ludovic Orban afirmă, într-un mesaj transmis cu ocazia Zilei Naţionale, că ziua Proclamaţiei de la Alba Iulia din 1918 reprezintă simbolul sacrificiilor şi eforturilor pe care generaţii de români le-au făcut pentru Unire.

„1 Decembrie, ziua Proclamaţiei de la Alba Iulia din 1918, este simbolul sacrificiilor şi eforturilor pe care generaţii de români le-au făcut pentru Unire, acel ideal care se născuse demult în minţile patrioţilor ca un drept şi ca singura cale posibilă pentru afirmarea naţiunii noastre moderne. Este o zi sacră de bucurie şi de mândrie, în care sărbătorim ceea ce ne uneşte ca naţiune şi ca popor, lăsând deoparte disputele şi diferendele de orice fel”, scrie Orban pe Facebook.

El îi îndeamnă pe români să spere la un viitor mai bun.

„În această zi, în care românii şi-au revendicat destinul, răzbind momente dintre cele mai dificile pe care istoria ni le-a aşezat în faţă, îi îndemn pe toţi să păstreze speranţa într-un viitor mai bun, construit prin lupta neîncetată pentru democraţie, pentru libertate şi prosperitate”, adaugă Ludovic Orban.

Sursa foto: Facebook / Ludovic Orban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Ce spui tu spurcatule, din aceasta cauza au ajuns romanii sa-si blesteme toate sacrificiile si binele unirii nemului de hoti si mafioti, si sa plece in lumea larga.

 2. Mandolina scarboasa. A absorbit tot ce a putut pe dupa usi de la PSD, numai era ciuma, apoi a inceput sa faca pe virginul ca USL, vai, ciuma. Dar cand USR a votat motiunea PSD, PSD numai era ciuma. Ipocrizia asta.

 3. Pas mal de la unul ai cărui strămoși și-au dat viața ca Transilvania să fie ungurească. Ntz, ntz, politicianul Orbàn mâncat de conflicte are o singura scăpare: STICLA & Țâgările.
  Noi ce avem strămoși sus pe monumente,morți la Jiu, la Oituz, la Mărăști, nu mai avem loc de ei.

  • Va urmaresc! Cu mare drac.si nu intelligent la mine ciné platit la tine? Voi ? Cat tineti la Rominia?

 4. si cind e gata partidul ? s-a mai anuntat vreo demisie din PNL ?

  • cica de la tnl nu de la pnl

 5. Mai bine nu era 1 decembrie 1918 ! Ardealul ar fi făcut acuma parte din Austria și n-avem grija hoțiilor ”social democrate” dâmbovițene.

  • taci mai din gura, ce vorbesti?

  • Și nu te mai chema Vasile..
   Poate Laszlo, ca ungurii sunt mai aproape ca Austriecii…
   Așa că…du te n colo cu ideea asta
   Monstruoasa…
   Lupta ca politica sudista sa nu fie
   Prima în România
   Ada politica ardeleana

  • Trebuie adusa capitala României la Brașov
   Ada scăpăm de politica
   Dâmbovițean cum zici tu
   Balcani adă dispare…
   România în Europa Centrală…

 6. Sunteti la serviciu si azi,ca minciunile si manipularile sunt bine platite,nu???CE AVEM NOI AICI,DE ZIUA NATIONALA,DAR MAI ALES LA UN ARTICOL DESPRE ORBAN??? @O ADUNATURA DE POSTACI(SAU UNUL SI ACELADI CU MAI MULTE NICKURI,SA PARA MULTI..)PLATITI SA DISTRUGA ORICE URMA DE OPOZITIE LA COALITIA HOTILIR FSURITA DE IOHANN,PREMIERUL TURNATORULUI DE LA GRIVCO!!!! E DISPERARE MARE PRINTRE JAVRELE „CASTIGATOARE” ALE LUI IOHANNIS!! ORBAN ISI FACE PARTID SI TREMURA SLANA PE EL SI PE HOTII PORTOCALII!!

 7. Rusine sa va fie.🥶.Atita va duce mintea voi astia cu creierii amputati.

 8. Bă va dat dumnezeu mobile habar nu aveti de istorie nu stiti nimic dar comentați că fraierii răutăților.