G4Media.ro

Ludovic Orban: ”Democrația a învins în Republica Moldova. Maia Sandu și Andrei…

Ludovic Orban: ”Democrația a învins în Republica Moldova. Maia Sandu și Andrei Năstase sunt garanția respectării drumului european al acestei țări”

Ludovic Orban a transmis printr-un comunicat de presă că PNL susține alianța condusă de Maia Sandu și Andrei Năstase în Republica Moldova și că retragerea democraților de la guvernare înseamnă că ”democrația a învins în Republica Moldova”:

”Demisia Guvernului Filip, deși a venit cu întârziere, reprezintă un gest de normalitate deoarece își pierduse orice urmă de legitimitate și cramponarea de putere nu ar fi făcut altceva decât să arunce Republica Molova în haos și conflict”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL anunță că rămâne consecvent în sprijinul alianței dintre socialiști și pro-europeni și că ”intrarea efectivă în funcțiune a Guvernului” reprezintă primul pas spre normalizarea situației din Republica Moldova. Totodată, Ludovic Orban consideră că președintele Iohannis a avut o ”intervenție decisivă” în ”soluționarea pașnică a crizei de la Chișinău”:

”Salutăm intervenția decisivă a preşedintelui României, Klaus Iohannis, în soluționarea pașnică a crizei de la Chișinău. Intrarea efectivă în funcțiune a Guvernului reprezintă un prim pas spre normalizarea situației din Republica Moldova, întrucât Maia Sandu și Andrei Năstase sunt garanția respectării drumului european al acestei țări. Partidului Naţional Liberal va continua să pledeze la nivel european pentru o susținere mai amplă acordată Republicii Moldova, Guvernului Maia Sandu şi procesului de integrare în Uniunea Europeană”, a declarat Ludovic Orban.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

  1. Democratie tip USL , Maia Dodon.

  2. Corect era: „Astazi, democratia a invins in Republica Moldova, maine nu se stie.”

  3. Sica! Stai jos, 4!

  4. Democratia a invins, ai? Bre Orbane, ori esti prost, ori te prefaci (foarte bine). Mai exista si posibilitatea sa fii prost din cind in cind (ca orice om) caz in care acum ai avut un astfel de moment.

  5. Reactia lui Orban e foarte buna, au avut-o chiar de la inceput, au fost prezenti in Chisinau in campania electorala si-au transmis semnal ca romanii din Moldova exista pentru PNL, ceea ce ma bucura. De fapt, trebuie sa-i vedem si sa ne pese de romanii din Moldova asa cum ne gandim si-i iubim pe romanii din diaspora. Avem 7 milioane de romani care nu sunt inca la ei acasa.

  6. Democratia a invins CC din Republici Moldova iar in Romania, Iohannis a ignorat recomandarile UE si Comisiei de la Venetia…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.