G4Media.ro

Ludovic Orban: Am luat decizia, în unanimitate, de a susține bugetul în…

Ludovic Orban: Am luat decizia, în unanimitate, de a susține bugetul în forma adoptată de guvern. Liberalii nu vor depune amendamente

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, la finalul ședinței Biroului Executiv (BEX) al partidului că senatorii și deputații liberali vor susține proiectul de lege a bugetului în forma adoptată de guvern, adică nu vor depune amendamente în Parlament.

”În Biroul Executiv am luat decizia, în unanimitate, de a susține legea bugetului în forma în care va fi adoptată de guvern. Noi am formulat propuneri împreună cu colegii parlamentari și primari. Unele au fost adoptate, altele nu”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că proiectul de buget va ajunge în Parlament cel mai probabil marți, după adoptarea sa finală în ședința de guvern de luni seară, programată pentru pra 19:00.

„În ceea ce priveşte legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale, Guvernul se va întruni într-o şedinţă în cursul acestei seri pentru a adopta forma finală, după avizul Consiliul Legislativ. Se ştie că a venit abia în cursul zilei de astăzi avizul Consiliului Legislativ şi, procedural, chiar dacă nu există o modificare a legii bugetului de stat în urma avizului Consiliului Legislativ, trebuie practic adoptat bugetul în urma avizului Consiliului Legislativ. Cel mai probabil, legea bugetului de stat şi legea asigurărilor sociale de stat vor fi trimise în cursul zilei de mâine către Parlament, imediat ce vor ajunge la Parlament. Împreună cu doamna Anca Dragu, preşedintele Senatului, vom decide convocarea Birourilor permanente reunite pentru stabilirea calendarului de dezbatere a celor două legi extrem de importante pentru România”, a spus Orban, la Parlament.

Foto: Inuam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Dă-mi exemplu de o decizie bună pe care ai luat-o în ultimele 12 luni că eu nu găsesc!

    • cele mai bune decizii au fost luate chiar inainte de alegerile parlamentare cu rezultatele cunoscute .nici asta nu stii ?

    • Sica tata nu ar trebui sa mai vorbesti, ar fii culmea sa depui amendamente la propriul buget, dar ce sa te astepti de la un somer sau vesnic angajat la stat, daca tot vrei sa fii tare lasa profesionistii sau pe aia care se pricep tu du-te la birt ca e deschis

  2. Lăsați-l pe CÎȚU sa-si faca meseria(da, este un profesionist), sa faca reforma, sa curețe instituțiile de paraziți,etc .Nu mai intervenți politicianist.
    Mult așteptata schimbare întârzie să vină pentru că la luarea deciziei ține de mângâiatul pe creștet al bugetarilor…daca vă gândiți ca va vor vota la următoarele alegeri, s-ar putea sa aveti surprize.
    Eu am un motto: e imprudent sa faci pariu cu viitorul!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.