G4Media.ro

Lucian Bode, reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Sălaj…

Lucian Bode, reconfirmat în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Sălaj / Marcel Vela a fost reales la șefia PNL Caraș-Severin

Lucian Bode a fost reales în funcţia de preşedinte al filialei judeţene Sălaj a PNL, sâmbătă, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean de Coordonare, eveniment la care au fost prezenţi premierul Florin Cîţu, preşedintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, alţi lideri ai PNL, preşedinţi ai unor filiale judeţene din ţară şi peste 300 de liberali din judeţ.

Actualul ministru de Interne a fost singurul candidat pentru funcţia pe care o ocupă din 2014.

„Am venit astăzi aici să susţin un prieten, dar şi un profesionist, un om care şi-a făcut treaba de fiecare dată, unde a fost, ca politician, ca preşedinte al PNL Sălaj, la Ministerul Transporturilor sau la Ministerul Afacerilor Interne. (…) Suntem împreună o echipă, o echipă puternică, care mergem mai departe pentru a câştiga preşedinţia PNL pe 25 septembrie”, a declarat, la finalul şedinţei, premierul Florin Cîţu.

Într-un bilanţ al activităţii din ultimul mandat, Lucian Bode a arătat faptul că, la alegerile din 2020, PNL Sălaj şi-a impus candidaţii la funcţia de primar în 27 de UAT-uri din totalul de 61, a câştigat un număr mai mare de consilieri locali şi judeţeni ca în 2016 şi a obţinut, în alianţă cu USR-PLUS, preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, prin Dinu Iancu Sălăjanu.

„Dragi liberali sălăjeni, au fost patru ani de muncă serioasă şi dedicare, axată pe proiecte concrete de dezvoltare pentru materializarea cărora aţi pus suflet şi aţi investit timp şi energie. Valoarea proiectului Sălajul liberal stă în parteneriatul onest cu cetăţenii şi în angajamentul de mai bine. Vom duce acest proiect într-o nouă etapă şi vom avea suportul guvernului Florin Cîţu care sprijină comunităţile locale care au un plan de dezvoltare sustenabil şi durabil. Sălajul liberal a parcurs o parte din acest drum, dar nu şi-a atins potenţialul maxim. Anul 2024 va fi momentul de împlinire totală, iar pentru asta trebuie să fim uniţi şi articulaţi în acţiuni”, a precizat Lucian Bode.

În urma alegerilor de sâmbătă, echipa de conducere a PNL Sălaj este completată de Dinu Iancu Sălăjanu, în calitate de prim-vicepreşedinte pe domeniul Politici publice şi subprefectul Virgil Ţurcaş, prim-vicepreşedinte Strategii politice şi Comunicare.

În cadrul aceleiaşi şedinţe au fost aleşi şi opt vicepreşedinţi. De asemenea, preşedinte al Comisiei Judeţene de Revizie şi Cenzori a fost desemnat Flaviu Ciortea, Dorin Urs va conduce Comisia de Onoare şi Arbitraj, iar Cristian Pop va fi trezorier pentru următorii patru ani.

Preşedintele în funcţie al PNL Caraş-Severin, senatorul Marcel Vela, a obţinut, sâmbătă, cu o largă majoritate, un nou mandat în fruntea filialei judeţene.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a PNL Caraş-Severin, în cadrul Comitetului de Coordonare Judeţean al Partidului Naţional Liberal, la Sala Polivalentă din Reşiţa au avut loc alegerile pentru un nou preşedinte şi Biroul Politic Judeţean.

Preşedintele în funcţie, Marcel Vela, a fost reales cu o largă majoritate, cu un număr de 374 de voturi din 383 valabil exprimate.

Conform postării, anul electoral 2020 a reprezentat pentru organizaţia PNL Caraş-Severin un an cu adevărat de excepţie în care toate funcţiile importante de la conducerea judeţului au fost câştigate de PNL, iar în ansamblu, filiala a ocupat un loc de top între organizaţiile PNL din toată ţara, rămânând o organizaţie de forţă în cadrul partidului.

„Le mulţumesc tuturor colegilor care au crezut în acest proiect, în reconstrucţia pe care am făcut-o în ultimii ani. Rezultatele vin întotdeauna unde este linişte şi respect pentru muncă. Le mulţumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi pe care o acordă în continuare echipei noastre de a conduce organizaţia, dar şi destinul acestui judeţ. Le suntem datori lor, dar şi oamenilor din tot judeţul să reuşim să dezvoltăm Banatul de Munte şi localităţile noastre”, a transmis Marcel Vela.

Sursa: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Tipul chiar e din Salaj! Ma asteptam ca este si asta vreun Dandanache care candideaza in alt judet, asa cum, de exemplu, drula e Dandanache de Timis sau ponta de Gorj. Ar trebui sa se impuna niste restrictii la candidaturi. Nascut acolo, sau minimum 10 ani cu locuinta si activitatea acolo ca sa poti sa candidezi!

 2. HA HA HA HA !
  RECOMPENSATI PENTRU CA NU AU DERANJAT CU NIMIC „profesionistii” INSTALATI DE PSD LA MAI. MINISTERUL UNDE UN MINISTRU, david, LUA SPAGA CHIAR LA MINISTER. A FOST FACUT SCAPAT DE juzii DIN romania.

 3. Cea mai mare reforma a impielitatului sunt abtibildele noi galben-albastre pe Loganuri, iar a lui Bode depasirea cu accident, ce l-a trezit din somn.

  Ce mai… MAI un cuib infect de serpi cu legaturi mafiote, de care niciun ministru nu se atinge si apoi isi primeste recompensa.

 4. 2 securici ai holerei galbene care au facut si fac jocurile mafiei USL,pãcãlici si slugi amândoi,nimic în urma lor,unul a dormit si doarme si acum pe bancheta din spate,altul Manivelã,caricaturã de 2 lei,cica politicieni,ptiuuuu,ti-e jena si scarba de ei

 5. Dau la cioculetz cenzurii in favoarea sekooritatii „de albastru”! Vad ca ati trevut sub tacere ca denimic trebuie sa-si publice diploma, si nici ca si-a amenintat un handralau din subordine!

  • Nume adevărat, unul se remarcă prin măsura genială de apune imnul României la megafoanele mașinilor de poliție, pentru a combate covidul.

  • Mai du-te dracului, frustratule.

 6. Singura calitate a celor doi miliţieni este că ei sunt obedienţi cu toate reţelele interlope din interiorul MAI, fie că sunt pesediste sau peneliste. Nu contează culorile, interlope să fie! Şi cele două bidoane ale mafiei le slugăresc din tot sufletul.

 7. Ăsta dovedește că P.N.L.=P.S.D.!

 8. La al 11- lea congres, Vela & Bode au fost…realeși! Ura, de trei ura! Cred ca nu mai este pentru nimeni o necunoscută: PNL-ul este un partid ai animalelor politice. Că sunt din…neolitic, paleolitic sau… din prezent, nu mai contează. Nimic nou. Un partid ,,înghețat” în istoria țării. Și noi ne așteptăm la… mai bine…Cinste liberalilor: unici candidați. Tătucii. Vela & Bode = mulțimea vidă a PNL.

 9. bode si vela, doua panarame liberale, profitori, pupatori in fund, incapabili de reformare a marelui si coruptului mi, politicieni jalnici, iata realesi in functii de conducere a pnl lanivel local. Câțule, l ai zburat pe voiculescu dinguvern dar de bode nu zici nimicj, iti place? Sunt votant pnl, scarbit sk dezgustat de voi liberalii.

 10. M-am lămurit și cu sălăjenii! Romani adevărați, ce mai!! Și Banatu’, cică-i fruncea! Fruncea kurului!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.