G4Media.ro

VIDEO FOTO Președintele Iohannis a participat la parada militară de Ziua Națională…

VIDEO FOTO Președintele Iohannis a participat la parada militară de Ziua Națională la Alba Iulia/ Huiduieli la adresa liderilor PSD/ Comisarul Corina Crețu a preferat compania opoziției

Președintele Klaus Iohannis a ajuns sâmbătă la Alba Iulia pentru a participa la o parte dintre manifestările organizate la Ziua Națională a României, în special la parada militară, programată la ora 15.30, transmite Alba24. În tribuna oficială, alături de președintele Klaus Iohannis sunt liderul PNL, Ludovic Orban, și comisarul european, Corina Crețu. Potrivit reporterului G4Media.ro, la Alba Iulia, Corina Crețu nu a stat cu grupul de lideri PSD în așteptarea președintelui. Circa 100 de mii de oameni au venit la Alba Iulia pentru manifestările de Ziua Națională.

16.13 Președintele pleacă în aplauzele mulțimii și face obișnuita baia de mulțime.

16.10 Parada s-a încheiat. La sfârșitul ceremoniei, șeful statului s-a întreținut câteva clipe cu comandații militari și cu comisarul european Corina Crețu.

15.35 A început parada militară.

Chiar înainte de sosirea președintelui, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanților PSD. ”Rușine să vă fie. Să îți fie rușine, Nicolae” au strigat câțiva oameni, adresându-se lui Șerban Nicolae. Lângă acesta se afla și ministrul Gabriel Les, dar aproape era și deputatul Cătălin Rădulescu, așa că huiduielile au ricoșat inevitabil și spre aceștia.

În așteptarea președintelui, reprezentanții puterii și ai opoziției s-au grupat separat unii de ceilalți. Comisarul European Corina Crețu i-a salutat rece pe social-democrați apoi s-a dus spre grupul PNL unde s-a întreținut cu Raluca Turcan.

Klaus Iohannis fost așteptat de Ludovic Orban, Raluca Turcan, Vasile Blaga și alți lideri ai PNL, dar și de reprezentanți ai Coaliției de guvernare, în general din eșaloanul secund. Printre aceștia, deputatul de Alba Ioan Dîrzu, deputatul Cătălin Rădulescu și fostul ministru, Victor Negrescu.

Șeful statului s-a oprit la Catedrala Încoronării, unde a depus o coroană de flori, la statuia Regelui Ferdinand.

Chiar înainte de sosirea președintelui, din public s-au auzit huiduieli la adresa reprezentanților PSD. ”Rușine să vă fie” au strigat câțiva oameni, adresându-se, se pare ministrului Gabriel Les, și el prezent.

Vezi mai multe pe Alba24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. F frumoasă atmosfera! Probabil pt că nu a fost poluata de Dragnea , Tăriceanu și Veorica!
    Am zarit aici pe principele Nicolae și pe Corina Crețu…

    • Nicolae nu e ,,Principe”, ci doar print pentru ca e un fiu de printesa . Numai un rege (pe tron) poate ridica in rang o persoana la tilul de ,,Principe”. Si Carol al- II- lea si Mihai I, cat au fost pe tron nu au ridicat pe nimeni in Romania la rangul de Principe. Ar fi fost o fost o ,,erodare” a propriilor lor pozitii de Regi. Conceptul de ,,Principe” se refera la un inalt rang nobiliar cu o relativa inalta independenta in actiuni (vasal unui Rege, dar suveran in regiunea geografica pe care o stapaneste). Cum ar fi : Principele este un vasal, dar mai independent fata de un Rege decat un duce sau marchiz.

  2. Sper că jandarmii de aici sa fie dintre cei care apără poporul, nu infractorii de la putere!

  3. Ce a fost Romania cu 100 de ani in urma si ce a ajuns dupa 100 ani ?!

    Implicit, ce va fi cu Romania peste 100 de ani cu asemenea guvern, politicieni corupti, mentalitate servila, abuzuri urbis et orbi, saracie, rautate, pomeni, etc…?

  4. Sărbătoriti Adevăratul Centenar, prim sute de mii de demisii! Presa adevărată și lumea non PSD chiar trebuiau sa fie acolo unde au împuțit aerul dragnea, dancila, johannis(ce tare e cand combate PSD si înaintează în grad bătăușii din august). Să-i fi lasăt în mă-sa singuri sa își beleasca ochii uni la alți, și după aia să-i maturam și sa facem curățenie sa simtă și Romanica asta centenarul ei de rahat(45 de comunism echivalează cu atâția de oribilism și ticăloșie) ce înseamnă Viata și nu supunere ticăloasa fata de lichelele astea sau fata de toți calaii pe care i-a adorat. Asta este centenarul:adorata calailor, populație chircita în rele!