G4Media.ro

LIVE TEXT Ciolacu: Arătăm ca o țară neguvernată/ Premierul stă mai mult…

LIVE TEXT Ciolacu: Arătăm ca o țară neguvernată/ Premierul stă mai mult pe scene/ S-ar putea să se trezească cu toții liderii PSD în fața DNA să cerem să se respecte legea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, la România TV, că  România arată în prezent ”ca o țară neguvernată” din cauza alegerilor interne din PNL. Ciolacu a mai spus că premierul Florin Cîțu stă ”mai mult pe scenele din țară”. Liderul PSD a mai spus că este posibil ca liderii PSD să protesteze în fața DNA pentru a cere să se respecte legea să să fie investigat ceea ce a numit ”jaful generalizat”.

Cele mai relevante declarații/ Emisiunea este în desfășurare

 • Despre inundații. Normal era să vină premierul la Guvern, să dea o hotărâre cu situații de urgență și să intervină. Fondul de rezervă al primului ministru este pentru astfel de situații, nu este pentru mită electorală.
 • Acum am văzut că a venit din nou Teleormanul la Cîțu pentru același sistem de cumpărare, pentru voturile din lupta internă. Părerea mea că primul ministru acum stă mai mult pe scene prin țară.
 • Impresia din exterior, nu mai au nici o treabă cu agenda Românilor, este că arătăm ca o țară neguvernată. Facem numai împrumuturi, iar în rest se discută numai de alegerile interne și bătălia dintre Cîțu și Orban, ce județe a mai cîștigat unul și altul.
 • Face parte din fișa postului, am văzut ministrul pădurilor și apelor avea o problemă cu planul UE în ce privește împăduririle. Oameni buni, noi avem inundații. Interveniți pentru lucrurile urgente. Este un decalaj evident. Revin la acele împrumuturi.
 • Tăierile sunt o chestiune de zile. Guvernul are obligația să vină cu un act normativ, cu o lege, care să îndrepte această datorie publică. Intrăm în etapa de tăieri. Creșterile de taxe nu ne ajută cu nimic. Noi nu putem să invocăm pandemia pentru a încălca o lege.
 • Avem dreptul să convocăm sesiune extraordinară. Trebuie să-i adunăm cumva din sălile de luptă. Vom convoca o sesiune extraordinară, o treime din parlamentari avem dreptul ăsta. Noi avem execuția bugetară pe luna mai unde avem 49%, acum e depășit 50%.
 • S-ar putea să se trezească DNA cu toții liderii PSD în fața DNA să cerem să se respecte legea. Să ia măsuri de la starea de urgență până în momentul de față. Cu toate aberațiile trecute prin guvern și nimeni nu ia nici o măsură. Este un jaf generalizat. Normal că ajungi la o asemenea datorie publică.
 • V-am zis, s-ar putea să se trezească DNA-ul cu toți pesediștii să cerem să se aplice legea. Suntem pe penultimul loc la vaccinări în UE. Valul 4 găsește România total nepregătită. În loc să caute soluții cu specialiști, nu poți să vii acum să impui vaccinare obligatorie la copii pentru că tu ai fost incapabil să gestionezi.
 • Iarăși o să vină Avocatul Poporului că se încalcă drepturi cetățenești.
 • Noi am depășit gradul de îndatorare de 50%. În momentul ăsta este interzis să mărești sau să recalculezi ceva. Legea spune că în momentul ăsta se îngheață tot. E o minciună frustrată (exprimarea liderului PSD). Toate aceste lucruri trebuie spuse foarte clar.
 • Iese președintele României și spune că e bine că nu aprobăm PNRR-ul, suntem în primele state, mai trebuie să aprofundăm. Adică aprofundăm să nu vină banii. Îl acoperă pe domnul Ghinea. Noi am înnebunit? Ei înțeleg că sunt la guvernare, într-o coaliție? Înțelege Iohannis că el și-a dorit acest guvern și el l-a validat?
 • Ghinea n-a fost în stare cu guvernul României să-și facă temele și să treacă PNRR-ul. Ne mai mint mult? Nu se pot opri la un moment dat?
 • A ieșit BNR-ul azi și le-a spus că vor avea inflație de peste 4%, mai mult decât se estima. Cîțu iese și zice că trăim formidabil. E posibil ca pe scenele lor la PNL să se vadă lumea altfel.
 • Despre cazul Comănescu. Acolo era de arestare. În momentul în care la baza PNRR stau documente făcute de firme care vor beneficia de acele sume se numește pușcărie. Conflict de interese clar. Vă amintiți pe vremea lui Costache, că erau făcute de sistemul privat de sănătate. Ai auzit ceva de la DNA despre acest caz.
 • Este un jaf general. Norocul nostru că am avut acea lege cu vânzarea de acțiuni și legea cu vânzarea de terenuri, am auzit că vând sate acum.
 • Cea mai mare compania din România este Hidroelectrica, a avut 800 de milioane profit. Nimeni nu vinde în Europa. Toate statele, și Franța și Polonia și Germania, au dat ca în această perioadă să nu se vândă nici un bun de la statul respectiv. Ei au niște găuri negre majore și vor ca prin aceste artificii să încerce să-și închidă cifrele din buget. Nu vor reuși să vândă nimic.
 • Cîțu și Orban ne-au lăsat trei patru generații cu datorii. Ăștia vând acum pentru toate generațiile. Să vină Năsui să explice de ce vrea să vândă.
 • Eu cred că românii au început să vadă minciunile din campaniile electorale și ceea ce se întâmplă în realitate. Lucrurile sunt scăpate de sub control. Cel mai mare vinovat este Klaus Iohannis. El, președintele României, trebuia să intervină în toate aceste lucruri, nu să-i acopere. Nu trebuia să-l laude pe Ghinea, trebuia să spună domnule prim-ministru trebuie să-l schimbi pe Ghinea.
 • Avem absorbție 4, 5 %. Mai avem 14 miliarde și se termină termenul. Vă gândiți la ce grad de îndatorare ajunge România din PIB? ajungem la 60%.
 • Despre strategia de comunicare a premierului Cîțu în campania pentru șefia PNL scrisă la Guvern: Dubla măsură aplicată de autoritățile statului nu poate continua. E o confuzie totală în ce se numește act de guvernare.
 • Despre un eventual referendum de demitere a primarului sectorului 1: Doamna Clotilde Armand conform documentelor strânse de procurori și poliția română a pierdut alegerile. Candidatul PSD în acest moment, din buletinele de vot existente, din cei 1509 saci predați, domnul Tudorache are peste 1700 de voturi în plus. Categoric că urmează o implicare masivă, directă a PSD în strângerea acestor semnături în cazul în care doamna Clotilde nu va acceptat această umilință, că prin fraudă a ajuns primar. Eu cred că doamna Armand nu-i o bolșevică.
 • Ne vom organiza, PSD știe să facă acest lucru. Așteptăm și oficial aceste informări. Eu cred că o anchetă va fi dusă până la capăt. S-a terminat dubla măsură în România. Numai Stalin ținea cont de cine numără, nu de voința oamenilor.
 • Ne vom lupta ca această Secție Specială să nu fie desființată până la capăt. Vom lupta exact cum am luptat și am câștigat în ce privește Avocatul Poporului.
 • Vă e frică de Dragnea în libertate? Nu, eu mă bucur că s-a luat o decizie corectă și că a fost eliberat. Îmi pară rău prin ce a trebuit să treacă. În statutul partidului e prevăzut că în momentul în care ești condamnat automat nu mai ești membru de partid. Conform statutului, nu mai poate reveni în partid. Nu facem condamnări pe viață.
 • Nu am comunicat deloc.
 • Cred că și Adrian Năstase a avut susținătorii lui, și eu am susținătorii mei. Suntem vremelnici în această poziție de lideri. Nu cred că Liviu Dragnea își dorește un scandal fals, mai ales cu acel vârf de lance, domnul Codrin Ștefănescu. Cred că nu-și dorește să astupe acum incompetența guvernului cu acest presupus scandal.
 • Nu cred că Liviu Dragnea e un om prost și dorește să devină un instrument  a lui Klaus Iohannis.
 • Nu comentez deciziile instanței.
 • Avem corespondență săptămânală cu liderii socialiști europeni. Ați și văzut reacțiile liderilor socialiști. PSD a fost la un pas de disoluție în trecut. Îmi asum trecutul, dar fiecare dintre noi trebuie să și învățăm din greșelile trecutului. Cea mai mare greșeală a PSD a fost când și-a dat jos propriul guvern și a fost dat jos Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru.
 • În acel moment aceea a fost decizia partidului. Eu nu mai pot să iau astfel de decizii, am mărit atât de mult forul de decizie încât nu mai poți să impui o decizie. Discuțiile sunt cu totul altfel abordate acum. În primul rând s-a reclădit echipa și încrederea, care la un moment dat ne învrăjbisem unii împotriva altora, voturile împotriva lui Sorin , împotriva luji Tudose, împotriva mea. PSD este o echipă, putem comunica fără să mai fie repercusiuni asupra anumitor persoane.

 

Emisiunea este în desfășurare

 

 

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. PSD a câștigat detașat alegerile și trebuia să fie la guvernare. Cu toate că au masluit datele pandemiei ca să poate tine ei alegerile au crezut că vor câștiga dar când colo PSD a iesit învingător. Iohanis nu a respectat voința românilor care și-au riscat viața pentru a vota au format pe sub mese guvernul în detrimentul voinței poporului exprimate prin vot și se ceartă între ei acum .

 2. Exact de asta m-am temut de la început, că vom ajunge sa dăm dreptate celor din PSD.
  Atât de grav e când mediocrii se cred inteligenți.
  Și toate acestea se trag doar din fudulia unui politician mediocru ca neica nimeni aka Rareș Bogdan.

  • La tine numai psd si pnl exista ?
   Pai dacă e asa singur nu ne facem bine nici peste 1 mie de ani .

  • Gigi, încearcă să gândești Kent vorbești!
   Exista vreun alt partid capabil să scoată PSD de la guvernare și să fie reprezentativ atât intern cât și extern?

 3. Dom’ Ciolacu ce imagine de vis descrieti, sa aveti gura hAurita!

  Toti liderii PSD in fata la DNA, dar toti va rugam!
  Catusele si confiscarea averilor sunt din partea casei.

  Si daca aveti ceva dovezi legat de penelisti nu va jenati, ce bine ar suna sa o puneti iar de un usl 2.0 in spatele gratiilor!

 4. Este mai bine să fie alegeri disputate inclusiv în interiorul partidelor, pentru că astfel se identifică liderii capabili și ideile cu rezonanță. E un loc în care este totuși evident că PSD și PNL nu sunt „aceeași mizerie”: în PSD, Ciolacu nu a avut contracandidat la alegerile interne. Acolo totul s-a făcut în liniște și fără competiție. Și Dragnea a fost ales la fel: fără concurență, fără contracandidat. Am văzut ce a ieșit. Ăsta e modelul PSD: liniște, batista pe țambal și unitate de monolit în spatele Liderului Maxim. Nu, nu mai vrem așa ceva.

  Foarte bine arată campania internă din PNL. Dătătoare de speranțe.

 5. „Alo, breten Marsel? Mei, când merge in fața DNA lider PSD să ia și valiz cu boarfe pentru ani bun cu executare, că tot om știe că „a pesediza= a fura”, iar o așa ocazie nu se pot rata…!
  Breten Marsel: e adevărat că lider suprem, Daddy, a ieșit din pușcherie cu mustaț sub nas și cu Urzuleț-de Pluș strâns la biebt, așa cum a și intrat?”
  Salam aleikum!”

 6. Legionarii PSD nu-si mai respecta legile.

 7. Doua hahalere au stat de vorba. Si erau foarte ingrijorate de soarta tarisoarei, a RRRRRRomaniei lor!

 8. ciolacule, N-AVETI CUM SA MERGETI LA DNA, CA MIROASE A „TAMAIE”.

 9. La finalul lecturarii comentariilor ai in fata profilul si vocabularul sustinatorului USR.

 10. Dincolo de publicitatea care li se face postului RTV si domnului Ciolanu/PSD, se vede treaba ca unii dintre tâlhari incep sa se teama de consecințele juridice ale faptelor lor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.