G4Media.ro

Liderul PNL București: Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluția nu este…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Liderul PNL București: Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluția nu este sub nicio formă susținerea populismului ieftin / Integritatea, profesionalismul și adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre

Liderul PNL București, Sebastian Burduja, afirmă, joi, într-o postare pe Facebook, că „schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluția nu este sub nicio formă susținerea populismului ieftin” și că „integritatea, profesionalismul și adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre”. Burduja nu face nicio precizare clară la cine se referă.

„Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluția nu este sub nicio formă susținerea populismului ieftin. Acela este adversarul. Partidul Național Liberal a modernizat România în ultimul secol și jumătate pentru că s-a ridicat deasupra vremurilor și nu și-a încălcat principiile. Ca Președinte al PNL București, voi susține întotdeauna calea dreaptă, de la care nu avem voie să ne abatem. Principiile și valorile autentice liberale sunt mai importante decât orice ambiții personale.

Astăzi, mai mult ca oricând, integritatea, profesionalismul și adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre. Acestea sunt așteptările românilor, acesta este blazonul Partidului Național Liberal”, afirmă Sebastian Burduja.

Postarea liderului PNL vine în contextul în care coaliția PSD-PNL ar urma ca până luni să ia decizia finală privind menținerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei și la scurt timp după ce primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, și-a anunțat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei. Declarația vine și pe fondul speculațiilor că ar putea fi susținut Cristian Popescu Piedone, dacă va fi retras Cătălin Cîrstoiu.

Postarea lui Sebastian Burduja:

Să revenim cu picioarele pe pământ. Ca președintele al PNL București, constat că de săptămâni întregi discutăm și disecăm zvonurile și scenariile pe care le aruncă unii și alții despre cursa pentru “fotoliul de Primar General”. Doar că nu este despre un scaun aici, ci despre viitorul Bucureștiului și al României. Cu asta nu avem dreptul să ne jucăm.
Iar cu fiecare zi care trece, șansele ca Bucureștiul să se schimbe în bine scad. Iar cel și cei care au blocat principalul motor economic al României în acești ani exultă. Pe actualul ocupant al fotoliului nu îl întreabă nimeni nimic, iar anunțurile sale triumfaliste curg pe bandă rulantă, doar că totul e la timpul viitor: “vom face”, “vom lansa”, “vom proiecta”. Ei vor, dar noi nu mai vrem încă patru ani pierduți. Ei sunt cei care ne-au furat prezentul și acum vor să ne fure și viitorul.
Schimbarea trebuie să se întâmple, dar soluția nu este sub nicio formă susținerea populismului ieftin. Acela este adversarul. Partidul Național Liberal a modernizat România în ultimul secol și jumătate pentru că s-a ridicat deasupra vremurilor și nu și-a încălcat principiile. Ca Președinte al PNL București, voi susține întotdeauna calea dreaptă, de la care nu avem voie să ne abatem. Principiile și valorile autentice liberale sunt mai importante decât orice ambiții personale.
Astăzi, mai mult ca oricând, integritatea, profesionalismul și adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre. Acestea sunt așteptările românilor, acesta este blazonul Partidului Național Liberal.
Acesta este crezul meu. Și nu este despre o funcție sau alta, toate sunt oricum trecătoare. Ce contează și rămâne cu adevărat este ceea ce lăsăm, fiecare dintre noi, în urma noastră. Să luăm aminte: “Negociem orice, dar nu negociem principii” (Corneliu Coposu)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. „Integritatea, profesionalismul și adevărul trebuie să fie bazele deciziilor noastre” 🤮

  2. da sebi, ia returneaza tu banii aia de la bancorex pe care te-au tinut la scolile alea bune si dupa aia sa vorbim de integritate si adevar. bine?

  3. Marș în PSD!