G4Media.ro

Liderul deputaților PNL: ”Viorica Dăncilă recunoaște că nu vrea sa rupă frăția…

Liderul deputaților PNL: ”Viorica Dăncilă recunoaște că nu vrea sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii”

Florin Roman, liderul deputaților PNL, o acuză pe președinta PSD, Viorica Dăncilă că și-a asumat oficial refuzul de a abroga recursul comensatoriu, Roman prezentând răspunsul primit de la fostul guvern privind motivele pentru care acest mecanism de reducere a pedepselor infractorilor este menținut.

”Candidatul PSD la președinția României, premierul demis prin moțiune de cenzura, Viorica Vasilica Dancila recunoaște in mod oficial ca nu dorește sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, care zburda in liberare pe străzile României. Practic, PSD recunoaște oficial la o întrebare pe care am adresat-o premierului de atunci, actualul candidat la președinția României, ca nu dorește abrogarea recursului compensatoriu, ceea ce înseamnă ca în continuare, criminalii, violatorii și tâlharii vor fi eliberați mai repede din pușcării”, susține Florin Roman.

El a prezentat răspunsul primit de la Ministerul Justiției prin care sunt justificate avizele negative ale fostului guvern față de inițiativele opoziție privind abrogarea recursului compensatoriu.

”Sunt dovezi oficiale de netăgăduit ca PSD pune drepturile infractorilor mai presus de cele ale victimelor criminalilor, violatorilor și tâlharilor, deși in spațiul public, comunicatorii PSD au susținut exceptarea de la liberarea condiționata a infractorilor violenti!”, mai scrie Florin Roman.

Răspunsul primit de Roman de la Ministerul Justiției poate fi consultat AICI.

Foto: Florin Roman/ Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Veorica e mamă intre mame si nu o lasă inima să rupă legatura cu fiii rataciti ai natiunii, adică cu: criminalii, violatorii și tâlharii…
  ”Daddy, sa treacă sa-ti dea si tie tâtă sau de data asta ti-a dat nea Alifie s-o sugi la culcare ?…”

  • Ce față de porc bun de tăiat înainte de Crăciun are acest individ Florin Roman. Nu aș avea încredere în el nici măcar să îmi spună cât e ceasul.

 2. In post si rugaciune pentru fratele nostru Florin Roman

  • A intrat ” în post” trolul DanTeo, pe schimbul de noapte. Urmează ”rugăciunea” de dimineața, pe preș, pentru ”frații” din mafia PRO-PSD-ALDE.

 3. Da, ştim.

  Mai e cineva în ţara asta suferindă care crede că PSD nu e grup infracţional organizat?

 4. Făcând o glumă, deși nu s-ar impune, acești detractori nu s-au sforțat atâta pentru a naște această lege pentru a o abroga acuma. Evident, lighioana analfabetă este reprezentanta mizeriilor psdiste, le apără, susține și impune la nivel legislativ, altfel s-ar mai găsi în fruntea acestei dejecții de partid? Ar mai fi girată de cineva? Să fim serioși, uitați-vă ce a pățit Birchall, în momentul în care nu s-a mai conformat ordinelor mârșave sugerate de la partid, a fost zburată. Aveți impresia că duduia împricinată, având în vedere nivelul său intelectual, sub nivelul mării, și inteligența 0, ar fi rezistat în funcția încredințată de infractorii din psd, dacă nu ar fi continuat jocurile subterane în folosul lor, cu siguranță, nu. Și atunci, despre ce vorbim! Este o lege dată pentru psd și infractorii din incinta sa, care sunt fără număr, și împotriva oamenilor onești și cinstiți din această țară. Așa că, nu ne rămâne decât să ieșim la VOT, doar așa îi putem elimina, doar așa putem să ne reabilităm ca țară, doar așa se poate restaura siguranța și securitatea fiecărui cetățean onest. Votul și presiunea opiniei publice ne pot scăpa de aceste pramatii!

  • „Este lege data pentru psd…”
   Aceasta lege a fost facuta si „data” la promulgare dupa ce un grup mic de liberali si usr-isti a contestat-o la CCR fara sorti de izbanda.
   Presedintele vostru, primind-o, se uita 1 minut la ea, ca atunci cand a desemnat-o pe Dancila premier si ce si-a zis el: „daca a fost contestata, io n-am ce sa mai fac” si a semnat-o! Si la revedere! Si dati-i voturile voastre, ca merita cu varf si-ndesat! E atat de bun!

 5. Unde sunt BARBATII din PSD (Nicolicea, Iordache, Voicu, Serban, Stefanescu, s.a.)? Stau pititi dupa fustele lai Vasilica si Gabriela? Sa ne fereasca, sa castige Vasilica-Viorica, sa vezi cum prind glas.

 6. Grevistul foamei între două mese contribuie și el cu ce poate la noua … daciadă, iar aplaudacii se fac, nu vor sau nu pot să vadă adevărul.

 7. Baiatul asta, F. Roman, era digerabil cand era in opozitie. Acum a inceput sa-si arate aroganta: „Castigam turul II cu 70%”!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.