G4Media.ro

Liderii UE aprobă planul de a trimite un milion de cartușe de…

Sursa foto: GEORGES GOBET / AFP

Liderii UE aprobă planul de a trimite un milion de cartușe de artilerie în Ucraina

Liderii Uniunii Europene au aprobat un plan de a achiziționa împreună 1 milion de cartușe de artilerie pentru Ucraina în cursul anului viitor, relatează agenția de presă AP, citată de Sky News.

Planul de intensificare a furnizării de obuze către Ucraina a fost aprobat de miniștrii de externe și de apărare ai UE la începutul acestei săptămâni, iar astăzi a fost semnat de cele 27 de state membre ale blocului la un summit la Bruxelles.

Revenim cu detalii…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Multumesc pentru nepublicare. Intotdeauna faceti cum spun eu.

    • Intotdeauna postezi aceeasi minciuna, rusule.

    • pt. CuOchiiPeRusi: Stimata entitate (Domn, Doamna?). Dac-ati sti cât de tare Va înselati ! Cred ca va uitati cu un ochi la faina si cu altul la slanina. Marturisesc ca ma socheaza aceasta disponibilitate a unor „contributori” ai acestui site de a scuipa gratuit sub cuvertura anonimatului. Intâmplator sunt foarte Român dar marturisesc ca „rusule” folosit ca injurie, pare a denota o oarecare incapacitate mentala si o totala lipsa de civilitate. Ce sa va raspund : „Va multumesc si sunt magulit ca sunteti CuOchiiPeMine, Dle ROMÂN, dar niste lentile de corectie pentru strabism nu v-ar strica !”