G4Media.ro

Licența lui Rudy Giuliani, suspendată și în Washington D.C./ Fostului avocat al…

Licența lui Rudy Giuliani, suspendată și în Washington D.C./ Fostului avocat al lui Donald Trump i-a fost interzis să practice dreptul și în New York

O curte de apel americană i-a suspendat miercuri licenţa lui Rudy Giuliani, fost avocat al lui Donald Trump, pentru a practica în Washington D.C., informează Reuters, citată de News.ro.

Curtea de Apel a Districtului Columbia a emis ordinul citând suspendarea dreptului său de practică în New York, din urmă cu două săptămâni, după ce o curte a decis că el a minţit în declaraţiile privind fraudarea alegerilor prezidenţiale din 2020.

New York Appellate Division, invocând revolta susţinătorilor lui Trump din 6 ianuarie de la Capitoliu, a spus că înflăcărarea lui Giuliani de a face afirmaţii false a ameninţat interesul public şi poate eroda încrederea publică în procesul electoral.

După decizia din 24 iunie, Giuliani a spus că va contesta suspendarea.

Sursa foto: Rudy Giuliani / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Fara implicarea mafiotilor din CCR, vicleanului Iohannis, presedintii parlamentului Dragnea si Tariceanu, ambasadorul SUA care le facea lobby, mercenarul Giuliani nu reusea linsajul sefei DNA si instaurarea statului mafiot in Romania care comite atrocitati asupra populatiei si dupa condamnarea CEDO.