G4Media.ro

Liberalul Romeo Vatră preia oficial mandatul de director general al Aeroportului Iaşi,…

sursa foto: Facebook

Liberalul Romeo Vatră preia oficial mandatul de director general al Aeroportului Iaşi, după ce a câștigat concursul pentru acest post

Actualul director interimar al Aeroportului din Iaşi, Romeo Vatră, a câştigat concursul pentru postul de director general al aerogării ieşene, el fiind desemnat oficial în funcţie pentru următorii patru ani, relatează news.ro. Romeo Vatră este membru PNL şi a asigurat interimatul la conducerea aerogării din luna septembrie a anului trecut.

Romeo Vatră a declarat că a avut contracandidaţi pentru acest post, însă proiectul său a fost cel mai aprecizat de către membrii Consiliului de Administraţie al Aeroportului.

„Dezvoltare continuă, performanţă, excelenţă sunt principalele obiective pe care mi le-am propus în acest mandat de patru ani, funcţie care mă onorează şi care înseamnă o adevărată provocare…”, a transmis Romeo Vatră.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a scris și el pe Facebook că are încredere că proiectul modernizării aeroportului este „pe mâini bune”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Tot orasul ala e politizat pana la femeia de serviciu.Hm, oare ce lume cu 0 neuroni a putut vota asa ceva? Nici pana la pensie n-as trece pe acolo.

  2. Nus prea isteți moldovenii ăștia. Aparent stereotipul este adevarat

    • Ia de-aici o cratimă, un punct și o virgulă: „-„, „.”, „,”, și folosește-le cu încredere! Ți-aș trimite și o căciulă, „˘”, dar nu vreau să fiu chiar atât de răutăcios, istețul non-moldovean al lui Pește care te crezi!

  3. Putea sa iasa pe locul doi.

  4. Vezi, Murarudeputatu’ se mai ocupă si cu altceva in afară de emitere de comunicate, își pune prostii directori, desigur, da, da, da in urma unui concurs.
    Înainte de a fi tot vatra interimar, a fost un PSD ist :), avem deci rotatia „competentilor” care dau concursuri aranjate, în timp ce șefii lor, ciocoii de tip nou care toată viața au pigulit banii publici in calitate de membri de comitete si comitii inutile, emit comunicate sforăitoare.