G4Media.ro

Lavrov spune că teritoriile ucrainene care vor fi încorporate oficial în Federația…

Sursa foto: Facebook / MFA Russia

Lavrov spune că teritoriile ucrainene care vor fi încorporate oficial în Federația Rusă vor avea „protecția deplină” a Kremlinului

Orice teritoriu care va fi încorporat oficial în Federația Rusă „va beneficia de protecție deplină”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, relatează CNN.

„Întregul teritoriu statal al Rusiei care a fost deja sau poate fi formalizat suplimentar în constituția țării noastre va beneficia cu siguranță de protecție deplină”, a declarat Lavrov în timpul unei conferințe de presă la New York.

„Cum ar putea fi altfel? Toate legile, doctrinele, conceptele și strategiile Federației Ruse sunt aplicabile pe întreg teritoriul său”.

Comentariile lui Lavrov au fost făcute la o zi după ce patru zone ale Ucrainei ocupate de Rusia au început să voteze în cadrul unor referendumuri privind aderarea la Rusia, potrivit liderilor lor separatiști – un proces care continuă luni. Referendumurile sunt ilegale în conformitate cu dreptul internațional și sunt respinse ca fiind „un simulacru” de guvernele occidentale și de Kiev.

Săptămâna trecută, președintele rus Vladimir Putin a anunțat o intensificare imediată a măsurilor militare în cadrul invaziei Moscovei în Ucraina, adăugând: „Dacă integritatea teritorială a țării noastre este amenințată, vom folosi cu siguranță toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a proteja Rusia și poporul nostru”.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

12 comentarii

 1. Si care va fi solutia pentru a rezolva dilema aceasta care devine din ce in ce mai periculoasa? Rusia nu abandoneaza razboiul, chiar ameninta in continuare, iar UE/America vor continua cu sanctiunile. Mie mi se pare ca vom merge catre al 3 lea Razboi Mondial, in special daca Rusia anexeaza acele teritorii

  • Prima dilemă pe care trebuie să o clarifici este: Rusia sau Kremlinul.
   Apoi soluția vine de la sine.
   Militarii ruși au cam abandonat războiul și de aici a apărut ideea absurdă cu referendumurile.
   Acele teritorii nu vor aparține niciodată Rusiei.
   În ceea ce privește ww3, din perspectiva Kremlinului a început cu mai bine de opt ani în urmă, dar nimeni nu i-a luat în serios.

  • Si iti este frica?

 2. Dacă putin ar folosi arme de distrugere în masă va exista un singur învingător. SUA.

  Va avea motive ca să impună sancțiuni oricui pentru orice fel de relații pe care vor dori China, India și alte țări să le aibă cu Rusia. SUA va decide orice legat de Rusia.

 3. Da, vor fi protejate de către bețivi leșinați peste AK-urile ruginite.

 4. Cica a aparut o insula noua in Pacific, datorate eruptiei unui vulcan subacvatic, fugiti si infigeti repede steagul rusesc.
  In Ucraina nu puteti face asta, e o tara inregistrata la Osim, aa, la ONU!

 5. maine ne mai trezim cu un referendum in Tiraspol, altul prin Rep Moldova, altul prin Transilvania … Kazahstan, Georgia, Armenia … asa cu participare 110% si voturi de alipire cu 120%

 6. Lavra mica!

 7. Ce a baut mosh pandele asta? 😆😂

 8. Nici nu se vorbeste despre posibilul rezultat al referendumului,se cunoaste deja destinatia regiunilor.

 9. „Protectia Kremlinului” au avut-o si armenii din Nagrono Koarabach.

 10. Protectia N°1: încorporarea urgenta. Si la murit pe front înainte, ca ati vrut la Mujicia 😉