G4Media.ro

Lavrov i-a transmis omologului francez că „ignorarea drepturilor legitime ale Rusiei” în…

Sursa foto: Twitter/ Russian Embassy, UK

Lavrov i-a transmis omologului francez că „ignorarea drepturilor legitime ale Rusiei” în domeniul securității „afectează negativ stabilitatea nu numai pe continentul european, ci și în lume”

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov,  i-a transmis telefonic sâmbătă omologului său francez, Jean-Yves Le Drian, că ignorarea cerințelor Moscovei în materie de securitate este dăunătoare pentru stabilitatea din Europa și chiar din lume, relatează Reuters.

Lavrov i-a spus lui Le Drian că toate țările ar trebui să își respecte angajamentele de a asigura principiul „securității egale și indivizibile”, transmite printr-un comunicat Ministerul de Externe de la Moscova.

„Ignorarea drepturilor legitime ale Rusiei în acest domeniu afectează negativ stabilitatea nu numai pe continentul european, ci și în lume”, se arată într-un comunicat.

La rândul său, Le Drian a spus că dialogul este încă posibil și că Franța s-a angajat să lucreze în acest sens, dar depinde de Rusia să facă această alegere.

Sursa foto: Twitter/ Russian Embassy, UK

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. da` o mmmmmiutza nu vrei tu, ma, lavroave?

  • CAP DE NUCĂ PT DIDI, AU DREPTATE RUŠII SĂ ÎŞI FACĂ GRIJI CĂ PAPITOI DIN EU JOACĂ CUM VREA SUA. ATÎTA ŞTI……..
   EU SUSTIN SI RUSIA SI PE PUTIN
   -PÎNĂ CÎND ÎŞI TOT BAGĂ UE ŞI SUA NASU , O SĂ ÎI PEDEPSEASCĂ RUSIA ŞI O SĂ FACĂ PIŠI PE SANCTIUNILE LOR.

 2. Trebuie pusă o presiune extremă pe troglodiții ăștia, sa ajungă să moară de foame, să ajungă la război civil și să se destrame definitiv!

 3. Ia uite rusnacii cum se plâng că ar vrea să fie tratați ca o putere importanta de la egal cu americanii, chinezii și europenii, nu doar ca niște golani care fac scandal prin zona asta de lume, că numai gazul și niște arme ruginite mai au acum.

 4. cat tupeu.

  Cica e legitim sa iti bagi nasul in tarile vecine … urata natie. La fel si cu tezaurul nostru, ni l-au protejat de ni l-au furat cu totul. Talharie la drumul mare fac rusii astia.

 5. Bravo, Rusia!

 6. Trebuie începute sancțiunile, nu doar vorbe.

 7. De vreo câteva luni se tot vorbește de „securitatea” etc, dar se neglijează elementarul atribut: securitatea cui? Securitatea regimului dictatorial Putin + Lukașenko, evident!

 8. Sa nu fim supărați pe diplomații care scriu asemenea inepții. Ei nici măcar nu pot alege balconul de la care sa „cadă” și nu pot alege sortimentul de plutoniu pentru îndulcit cafeaua. Au emoții puternice de fiecare dată când schimba lenjeria intimă.Cui i-ar mai păsa așa tare de Ucraina? E greu și pentru ei. Au ales macho, au macho. Fac ciocu’ mic și scriu ce li se spune.

 9. Despre ignorarea dreptului unei țări de as decide singura destinul, nu prin gura Moscovei, ignorarea bunului simt si nerespectarea legilor si a tratatelor internationale, ce parere au tovarășii Putin si Lavrov

 10. Ce înseamnă „principiul securității egale și indivizibile”? Care sunt „drepturile legitime ale Rusiei a căror ignorare ar afecta stabilitatea în Europa și în întreaga lume”? Poate și în Antarctica sau în întregul sistem solar?

 11. Pentru Bogdan x.
  Ploșnițe că tine,cu gîndire limitată, găsești în nord Corea, și cam in toate tarile comuniste. De dragul tau,lucasenco, și putin,piticul atomic, scoate penisul din pantaloni, și ți-l dă, ești paralel cu viața prietene,ai putea să te retragi în nord Corea,sau in rusia lui piticul atomic.Nu este locul unui, păduche parazit,in democrație

 12. Dacă simulacrul ăsta de negocieri diplomatice nu va duce nicăieri, în mod sigur și pe bună dreptate Rusia își va lua singură garanțiile de care are nevoie. Ar fi bine că fiecare vecin al Ucrainei să ceară acesteia garanții reale privind respectarea drepturilor fundamentale pentru naționalitățile conlocuitoare. Până acum doar Ungaria și Rusia au făcut-o, restul între care și noi așteaptă să le de-a americanii mura-n gură. La sfântul așteaptă!

 13. Dar despre drepturile LEGITIME ale popoarelor din jurul lor ???, cand vorbesc ?, a fost inventată sclavia moderna a poporului in intregime ?

 14. Au fost abrogate drepturile LEGITIME ale popoarelor din jurul lor in secret ?.

 15. Rusia vrea sa se extinda pana la Atlantic daca se poate sa se simta in siguranta.Aceeasi terorie a spatiului vital.N a atacat pe nimeni niciodata doar Polonia impreuna cu Hitler, apoi au stat vreo 45 de ani in Europa de Est.