G4Media.ro

Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub învinuire într-un al doilea dosar:…

Laura Codruța Kovesi a fost pusă sub învinuire într-un al doilea dosar: ”Sunt acuzată că am condus un grup infracțional organizat în interiorul DNA” / ”O să dovedesc că sunt nevinovată și că este o campanie care să împiedice candidatura mea la Parchetul european”

Laura Codruța Kovesi a fost pusă joi sub învinuire într-un al doilea dosar, acuzată fiind că a condus un grup infracțional organizat în interiorul DNA. Anunțul a fost făcut chiar de fosta șefă a DNA la ieșirea de la Secția specială de investigare a magistraților, unde a stat cinci ore. Ea a fost citată în dosarul deschis de procuroarea Adina Florea în urma unui denunț făcut de fugarul Sebastian Ghiță, privind aducerea în țară a lui Nicolae Popa.

„În primul dosar, despre care ştiţi deja, am fost împiedicată să dau declaraţii. (…) Am întrebat dacă pot să plec şi să aştept citaţia, mi-a zis că nu, au intrat, cred, 9 sau 10 avocaţi în birou, şi mi-a spus (procurorul – n.r.) că sunt învinuită în alt dosar. Moment în care am spus că nu am fost citată legal decât într-un singur dosar, nu am avut posibilitatea să îmi angajez un avocat. (…) Nu ştiu care este urgenţa de nu pot să fiu chemată în altă zi, a spus că nu îl interesează, că ea poate să mă citeze când doreşte. Mi-a adus la cunoştinţă o învinuire că aş fi coordonat un grup organizat în DNA cu procurori care au făcut o trimitere în judecată”, a afirmat Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi a explicat în detaliu în ce ar consta viciile procedurale ale procurorilor de la Secţia de investigare a magistraţilor.

„Nu am citit acuzaţia, nu am văzut ordonanţa, nu am văzut niciun fel de act. Pot doar să vă spun că am contestat această activitate. Nu am fost citată legal, nu mi s-a oferit oportunitatea de a avea un avocat. Nu mi s-au respectat absolut niciunul din drepturile pe care le am, dar asta nu este nicio problemă, oricând pot să explic ce am făcut. Nu am comis niciuna din faptele pentru care s-au formulat aceste acuzaţii. Sunt nişte fabulaţii pe care eu o să mă străduiesc să le demontez şi să le clarific cât mai repede cu putinţă. Dar ca să fac acest lucru trebuie să iau la cunoştinţă pentru ce sunt acuzată. Să ştiu în ce constau faptele, când s-au comis. Nu pot să mă apăr pe un proces verbal de aducere la cunoştinţă a calităţii de suspect”, a spus fosta şefă a DNA.

Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Kovesi a fost pusă sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la represiune nedreaptă, sub forma participaţiei improprii, şi apartenenţa la un grup infracţional organizat, într-un dosar în care sunt cercetaţi foştii procurori de la DNA Ploieşti Lucian Onea şi Mircea Negulescu.

Kovesi a spus că tot ceea ce i se întâmplă are legătură cu candidatura sa la funcţia de procuror-şef al Parchetului European, susţinând că i-au fost încălcate toate drepturile.

„Categoric, nu este nicio coincidenţă. Este în continuare o etapă în această campanie de hărţuire care durează de doi ani”, a spus Kovesi.

Kovesi a mai spus că este hărţuită de doi ani în spaţiul public, dar şi de Inspecţia Judiciară, care a verificat-o de aproape 50 de ori şi a spus că nu este o coincidenţă chemarea ei la Parchet în ziua în care în PE erau proceduri privind selectarea procurorului şef al Parchetului European.

G4Media.ro a transmis în regim livetext declarațiile făcute de Laura Codruța Kovesi:

 • azi, când m-am prezentat, am spus că a fost o cerere aprobată de procuror, azi am fost în imposibilitate de a da aceste declarații
 • am fost anunțată că trebuie să rămân în birou, am întrebat dacă pot să plec, am zis că nu
 • nu am avut posibilitatea să angajez un avocat, nu știu care e urgența. A spus că nu o interesează că poate să mă citeze când dorește
 • sunt acuzată că aș fi coordonat un grup organizat în cadrul DNA cu niște procurori
 • dreptul la apărare și procesul verbal a fost întocmit cu încălcarea tuturor drepturilor
 • am stabilit că după studierea dosarului să mă prezint și să dau declarații. Eu aș fi dorit să lămuresc azi
 • nu este nici o coincidență, este o etapă în această campanie de hărțuire. Am 47 de acțiuni disciplinare
 • în cazul meu am aflat că sunt 18 dosare din spațiul public, o comunicare cu încălcarea principiului de nevinovăție
 • cred că intenționat am fost citată în această zi, cred că intenționat am fost chemată într-un dosar și m-am trezit că am fost audiată într-un alt dosar
 • în momentul în care o să primesc oficial aceste documente cu siguranță le voi contesta
 • din perspectivă managerială , tot ce puteam să fac am făcut. întotdeauna în cazul procurorilor care au încălcat legea am dispus revocări și am sesizat inspecția judiciară
 • toate controalele interne și din afara instiuției nu mi-au semnalat că sunt probleme
 • O să dovedesc că sunt nevinovată, o să mă apăr, dar categoric că toată această campanie are legătură cu candidatura mea
 • Exact azi când se decidea votul am fost citată într-un dosar.
 • N-am avut acces la absolut nici un document din dosar, aș fi condus un grup format din procurori din DNA. Nu am văzut nici un fel de act, nu am fost citată legal, nu mi s-au respectat nici unul din drepturile pe are le am. Nu am comis nici una din fapte de care sunt acuzată
 • Eu nu pot să apăr cu un proces verbal de aducere la cunoștință a calității de suspect
 • Am spus de mai multe ori că nu am fost, nu am fost prietenă. Am fost invitată la evenimente instituționale, unde sigur că am fost chemată în virtutea calității pe care o dețineam. N-am fost singură, au fost zeci de persoane. E posibil să apară poze și foto de la astfel de activități.
 • Categoric nu au ce probe să existe pentru că nu am comis aceste fapte. Totul este o înscenare pentru a fi împiedicată să ocup această poziție.
 • Niciodată nu am discutat cu Sebastian Ghiță despre extrădare, nu am cerut de bani de la el
 • Toate aceste acuzații sunt informate de comunicate ale unor instituții publice încă din 2017
 • Nu există nici o hotărâre a unei instanțe de judecată care să spună că DNA în mandatul lui Kovesi a încălcat legea. Nu există așa ceva
 • O să vedem ce se va întâmpla, aceste anchete au fost făcute în mare grabă în mare pripă, mi s-au încălcat toate drepturile. Azi am primit un proces verbal care nu este semnat.
 • Eu sunt foarte mândră de activitatea mea, în Europa după cum se vede sunt foarte apreciată, am primit premii, rezultatele obținute sunt indiscutabil cele mai bune din istoria celor două instituții
 • Întotdeauna am fost corectă, am respectat legea. Activitatea procurorilor din România este foarte respectată la nivel european. Ca atare, sunt foarte mândră de activitatea mea
 • Cred că sunt foarte multe persoane din magistratură care sunt ținte, sunt alți colegi împotriva cărora s-au făcut plângeri. Nu sunt singura în această situație
 • Ne întrebăm de ce oamenii care ne-am făcut treaba suntem hărțuiți și tratați în acest fel
 • întrebată dacă intenționează să candideze la președinție: Am spus că voi rămâne procuror, sunt procuror, îmi doresc să rămân procuror și să fiu procuror șef european și să continui activitatea în acest domeniu
 • Nu am mințit niciodată în ce am spus în spațiul public. Am precizat că gradul profesional nu este una dintre condiții pentru a fi numit procuror șef european
 • Am cerut întotdeauna procurorilor să respecte legea, probele să fie în conformitate cu legea. Când am constatat că acest lucru nu s-a întâmplat am infirmat acte, am infirmat soluții, am sesizat Inspecția Judiciară.
 • Nu am auzit nici un procuror din DNA să spună ”mă delimitez de Kovesi”
 • Toți procurorii care și-au făcut treaba inclusiv din DNA sunt tracasați, hărțuiți.
 • Am convingerea că își vor face treaba și nu se vor lăsa intimidați
 • Am spus întotdeauna că nu trebuie să abandonăm, corupția poate fi învinsă. Toată această campanie nu trebuie să ne oprească
 • sunt absolut nevinovată și voi continua să lupt
 • Simt că este în ultima perioadă o disperare din a mă opri din tot ceea ce fac
 • Cred că ceea ce a determinat această disperare este că în două rânduri eu am ieșit prima

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a venit joi încă la ora 13.00 la Secţia specială de anchetare a magistraţilor, unde a fost citată pentru a fi audiată în dosarul penal deschis pe numele său în urma unui denunţ făcut de Sebastian Ghiţă. Tot astăzi, 7 martie, Parlamentul European ar urma să formalizeze votul dat în cele două comisii și să propună Consiliului UE în mod forma numirea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. În cadrul conferinţei preşedinţilor din Parlamentul European – liderii grupurilor politice şi preşedintele forului – se vor decide următorii paşi în privinţa numirii procurorului-şef european înainte de începerea negocierilor cu Consiliul Uniunii.

Săptămâna trecută, Kovesi spunea că a aflat prin intermediul presei că va fi citată pentru audiere la Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie.

„După ce a apărut ştirea în presă, am primit şi o citaţie scrisă, pentru a mă prezenta în data de 7 martie 2019 la această secţie pentru audiere”, declara Kovesi pentru G4Media.ro.

Kovesi a fost audiată şi în 15 februarie, la Secţia de investigare a magistraţilor din cadrul Parchetului General, în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat Sebastian Ghiţă. Acesta a fugit în Serbia, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare.

Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a achitat unei firme de transport aerian peste 234.000 de lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

62 comentarii

 1. Cand statul de drept nu e acasa, mafia joaca pe masa…

  • Statul de drept a fost asasinat de puscariabila Kovesi LASCU Codruta si de complicii ei mafioti .

  • Să avem încredere în justiție, zic. Parcă așa era placa, nu?

  • Sa avem incredere in cinste, dar nu in mafia PSD-ALDE

  • @Livia

   Bai Liviule, ti s-au ingalbenit dintii!!!

  • Bine Livia!
   Bun argument. M-ai lamurit ca nu ai activitate cerebrala! Felicitari, iti poti dona organele acum.

  • @livia cred ca e Mircea Badea si in pielea lui @Gogu joaca Gadea…
   Pacat ca sistemul are putregaiurile lui care fac sluj si executa ce dicteaza banditii…

  • @Livia.
   Poți sa scrii cu un neuron?
   Si ce mănânci de scrii asa de inteligent?

  • @gogu.
   La fel ca pentru livia.

  • @livia, @Gogu,
   V-ați agățat amândoi deodată de aceeași cracă? Eu unul bănuiesc că sunteți una și aceeași persoană, adică @Morjan ;@Asistat; @Pudilă; @Gigel; @Păcală…

  • @Asistat; @Morjan,
   Vă rog să mă scuzați pentru că v-am băgat în aceeași oala, voi măcar aveați umor, nu erați un fel de apă chioară…!

 2. Actualizați !!

 3. ce nu intelegti ?

  felix & asociatii sunt desfasoara operatiunea „razbunarea”. trebuie calcata in picioare justitia.

  • Bravo, Kovesi! Dupa cinci ore de hartuire, a raspuns calm, logic, convingator ziaristilor care au navalit cu intrebari. Raspunsurile au fost perfecte, i se simtea sinceritatea in glas si pe fatza.
   Ramane de vazut cum vor fi prelucrate in televiziuni. La televiziunea devenita insuportabila a lui Gusa, un soi da Ghita2, e clar ca toate fatucile au primit ordinul sa o faca pe echidistantele intre miel si lup, intre minciunile comandate de patron si ADEVAR.
   Minciunile grosolane, intregi, sunt sarcina patronului.

  • Da, si eu am citit exact la fel acea atitudine de non-combat a domnisoarelor in cauza, chiar si a unei ziariste in care mai aveam incredere, cea care l-a interviat pe dl. procuror Lazar, cred ca se numeste Ionela Arcanu. Bineinteles, cand a aparut gusa, am trecut pe Digi24, mi se face greata numai cand il vad. Pana duminica-seara, realitatea tv se transforma in realitatea3 si este absolut nefrecventabila. Cum am mai spus si la alt articol, incepem sa traim in plin Kafka – Procesul, sau in Orwell – 1984. Starea natiei se degradeaza vazand cu ochii, adica ceva de genul ne culcam intr-o configuratie a justitiei, economiei, politicii, si ne trezim intr-alta, unde drepturi elementare sunt calcate in picioare fara nicio problema. Domnule, NENOROCITII astia care au ajuns la putere si-au confiscat tara asta institutie cu institutie, nu vad absolut nimic din ceea ce fac magistratii, actorii, profesorii si studentii din cateva universitati. Doamne, ajuta-ne!

 4. O fac înadins, vor să se termine odată, prea mult stres înseamnă moarte curată…! Dar oare noi suntem sufiecienți de copți la cap ca să înțelegem că a sosit clipa să le curmăm suferința…?

 5. Mulțumim noului pnl și ficusului Johanis

  • Explica-mi si mie ce dracu poate sa faca PNL aici, mai mult decat face??? Iar presedintele apare continuu din decembrie cu mesaje cat se poate de CLARE la adresa psd-draknea-alde, ce sa faca mai mult, sa puna mana pe mitraliera??? Sa declare stare de urgenta in CSAT??? Nici nu este foarte clar cine conduce armata in acest moment.

  • Sa-i multumesti lui basescu care dupa ce s-a vazut senator-desi nu a vrut Senat!-a lucrat cu fostii dusmani ce l-au suspendat de 2 ori,la distrugerea Codului Penal ca sa-si scape familia si pe udrea si bica de puscarie,acceptand indirect sa-l scoata si pe voiculescu mai devreme! A devenit vedeta pe ghita teve ,acuzand-o pe Kovesi de abuzuri,cot la cot cu infractorii! Ba mai si cerea sa fie arestata! Ce ai cu PNL si cu Iohannis,el conduce guvernul si CCRul?

  • @Gabriela, wait, what? PNL face ceva? Sorry, but no-combat mai mare ca la PNL si Klaus n-am vazut de multe decenii.

 6. N-au rusine, n-au limite neocomunistii cleptocrati. Sectia Mortii in frunte cu Adrina Flocea si-a intrat in paine si nu o sa termine pana ce orice fel de rezistenta la furt si coruptie nu moare. Atunci nkvd-ul Flocea o sa zica a si-a terminat treaba inmanata de distrugatorul justitiei in Romania, tradatorul Gargamel, avocatul infractorilor!

 7. SINGURUL proiect al partidului si securitatii pentru romania este cel enuntat de vosganian (atsa e roman?).
  nu a existat in istorie atata determinare pentru nimic.
  gangsterii stapanesc romania.

 8. Ticalosii care insceneaza aceasta teroare impotriva LCK vor trebui sa plateasca. NU AVEM DREPTUL SA UITAM SI NICI SA IERTAM TOT CE SE INTAMPLA ACUM IMPOTRIVA JUSTIETIEI SI STATULUI DE DREPT!!!
  VETI PLATI, NU VETI SCAPA NEMERNICILOR !!!!!

  • Tu fiind cine, că nu am reținut…?

  • Sigur nu un borfaș că tine, @gogule! La munca, hoților!

  • Gogu e o pl obosită ce trăiește din impozitele noastre și se screme să ne dea flegme de pe margine. Va avea soarta stăpânilor lui. Se va stinge fără demnitate, ca un prost, pana la capăt.

  • Or sa plateasca,ori aici ,ori in fata CEDO,cat de curand! Este ilegal ce fac ,asa ceva doar in dictaturi se intampla! Sistemul deja este revoltat de abuzurile condamnatilor de la butoane,care vor sa-si faca justitie personala!

 9. toadere, esti de o nemernicie fara limite.
  taricene, dragneo, trepadusilor. se va pisha istoria si pe voi. noi meritam cu prisosinta ce ni se intampla.

 10. comunistii si securistii au exterminat sute de mii de oameni, acum cativa ani,
  SUNT IN STARE DE ORICE
  astia sunt cei mai mari criminali din istorie. au exterminat milioane, zeci de milioane de oameni din propriul popor.

 11. taricene, sa fi blestemat,

 12. Este evident pentru toata lumea ca regimul dragnea – tariceanu, cu instrumentele lui tudorel – adina florea – savonea, este pe cale sa instaureze justitia de tip Stalinist. Ei nu pot fi opriti decat de noi, cei care mai credem intr-un stat de drept si o justitie independenta. Tacerea si pasivitatea noastra ii vor incuraja pe ticalosi sa mearga pana la capat. PROTESTELE MASIVE SI IMEDIATE SUNT MAI NECESARE CA ORICAND PENTRU APARAREA LIBERTATII CASTIGATE CU SANGE IN 1989.

 13. Romania in mana bolsevicilor si a mafiotilor:
  – PLUS si USR nu pot candida impreuna la europarlamentare, pentru ca ameninta direct PSD-ul
  – Celui mai bun procuror al Romaniei ( speram si al Europei ) in anchetarea infractiunilor de coruptie si criminalitate financiara i se regizeaza procese bolsevice cu acuzatii halucinante, dupa ce ani de zile s-a batut cu un sistem ticalosit si a-ncercat sa faca putina ordine si curatenie in Romania.
  Daca nu iesim astazi in strada, maine va fi prea tarziu pentru noi! Maine va putea sa fie oricine dintre noi in locul d-nei Kovesi sau al d-lui Ciolos. La acest moment Romania nu mai este o democratie. Treziti-va Romani !

 14. Sluga incompetenta Cruella Deville nu se dezminte, caracterizarea făcută de avizul negativ al CSM i se potrivește perfect!
  Niște dosare făcute de niște proști, in grabă, cusute cu funie albă! Când a picat varianta cu borfașul Popa, au trecut la plan B, tot în grabă și pe genunchi…
  LCK s-a afirmat în direct la latrina, a vorbit clar,vconcia, stăpână pe ea, probabil a mai scos câțiva spălați pe creier din sevrajul indus de latrine…poate și-a făcut și fani printre ei..
  Bravo LCK, ești tare, descoperim omul din spatele procurorului care sperie borfașii din Romania!

  • Ma uimește rezistența la stres, de care da dovada Codruța. Nu cred ca as fi dat dovadă de atâta stăpânire de sine, după atâtea atacuri și mizerii evidente.

 15. România este cotropita de mafioți.
  Începând cu 10 august 2018, adevăratul stat paralel, împreună cu majoritatea parlamentară și guvernul Dancila cu participarea specială a ministrului Carmen Dan a instaurat regimul terorii in Romania.
  Abuzurile acestei puteri suspenda efectiv drepturile cetățenilor în favoarea intereselor infractorilor.
  Acesta este un adevărat razboi al imposturii cu cetățenii onesti.
  Ceea ce este surprinzător în acest război este deschiderea frontului cu UE. Odată cu deschiderea acestui front soarta infractorilor devine previzibila.

 16. Sa fi invinuit de niste cozi de topor santajate de hotii de la guvernare cu trecutul lor penal,asta este clar justitie stalinista! Cu cat insista cu ilegalitatile astea facute la ordin de adevaratul grup infractional organizat ,cu atata vor ajunge sa infunde puscaria cat mai multi ani,ilegalitatile nu raman nepedepsite,daca nu aici,la CEDO sigur!Cu cat incearca sa o discrediteze ,cu atat ura impotriva lor si a hotilor care i-au angajat pe banii nostri creste si nu vom uita!

 17. CODRUȚA luptă pentru NOI !!!

  NOI luptăm pentru EA ?

 18. Interesant de ce i’evaluatorul n-a dat OK-ul scoaterii in catuse cum isi doreau talharii.

  • Cara-te dracului de pe G4 Media, mai scarbosule, exact de postaceala ta infecta pentru cateva copeici aveam noi nevoie!

  • Gabi, fara suparare, dar daca nu poti face diferenta intre postacii scarbosi PSD si restul comentatorilor, te rog sa te abtii. Nu de alta, dar in afara de a lua apararea ficusului nu vad ce scop ai tu aici.

 19. Sectia asta creeata de Tudorel Toader cu preferatii sai la varf, este in modul cel mai evident o Politie politica dintre cele mai brutale pe care le-a cunoscut Romania. Mafioarta aia din Constanta, ar trebui aranjata putin de un alt grup de mafioti pe care i-a dat in gat in favoarea unor mafioti dragi ei. Daca se prefera legea junglei, sa le dam jungla cat sa tina minte tot neamul lor pana la a 7-a generatie.

 20. Vazut din afara Romaniei, pare ireal, ceea ce se intampla.
  „a condus un grup infractional in iteriorul DNA”
  Pentru cei care au peste 50-55 ani, acest limbaj, evoca o perioada urata, din iistoria Romaniei. Actualii la putere, nu au absolut nimic de-a face cu bolsevismul. Nu sunt decat niste corupti, niste mafioti, pusi pe capatuiala.

  Neavand nici o urma de cultura, necunoscand istoria, principiile economice, ei aplica ceea ce stiu ei : forta, denigrarea, rautatea, minciuna, coruptia, etc.

  Sper sa reusiti sa scapati de ei, la alegerile legislative. In orice caz, va doresc sa reusiti. Depinde daca reusiti sa va uniti si sa scoateti la vot, tineretul.
  Nici macar nu are sens sa incercati sa ii convingeti pe cei care sunt electoratul lor de baza. Stiti voi exact care sunt : cei care strigau „moarte intelectualilor”, „noi muncim, nu gandim”, „n’a mancat salam cu soia”, etc.
  Daca reusit sa scoateti tinerii la vot (si diaspora care este nu departe de Romania si care mai are inca dreptul de a vota la legislative, poate, scriu „poate”, va veti descotorosi de ei.
  Altfel… 🙁

 21. Așa ne trebuie, daca nu le dam foc…o să urmăm și noi, chiar din spatele tastaturii.

 22. ideea este să o punem sub acuzare ! de foarte multe ori ! și presa și poporul să afle asta ! că oricum nu există probe ! ne interesează can-can-ul și atât !
  muie psd

  • Exact asta a spus si CTP in seara asta, la intalnirea saptamanala de la ora 9 cu Prelipceanu, la Digi24. CTP a sustinut ca dosarul cu ghita e trecut pe linie moarta, pentru ca s-a scos tot ce se putea scoate mediatic prin latrinele tv, in consecinta, nu mai e de actualitate, si pentru a o manji in continuare, trebuie alta gura de tun, si-asa a aparut un al doilea dosar. Sunt mosntruosi!

 23. Cred ca LCK s-a distrat de minune vazand profesionalismul procuroarei comuniste.
  Asa arata opera lui tudorel, min justitiei, prof universitar si rector. Asta este marea lui realizare.

  Toata stima si admiratia pt LCK!!!!!!!!!!!!!!! Rezistenta la stresul examenelor, la presiuni din toate partile si mai ales imperturbabila si calma la mormanul de prostie si de prosti care sar ca hienele s-o ancheteze, cica.

  PS Aveti grija, daca nu dati jos acest guvern, o sa va ancheteze si pe voi procurori gen adina florea.

 24. Nu se potolesc decat daca sunt dati in judecata si cerute prejudicii de milioame de euro.Atat institutia cat si persoanele.Facem cheta publica pentru taxa de timbru si dam o destinatie sociala banilor,eventual, primiti(spitale,ajutoare pentru bolnavi etc).Vremea trece,puterea se schimba si sa fie pusi sa plateasca trei generatii.

 25. Punk „Actualii la putere, nu au absolut nimic de-a face cu bolsevismul. Nu sunt decat niste corupti, niste mafioti, pusi pe capatuiala.”

  Aveti dreptate,actualii la putere nu au absolut nimic de-a face cu bolsevismul.Ei sunt niste corupti,mafioti,lasi,nemernici.Nu inteleg de ce li s-a pus porecla „Ciuma rosie”
  Adevaratii bolsevici sunt :Soros,Hillary Clinton,Timmermans,Merkel,Macron,Iunker …etc

  • Tu chiar crezi ce-ai scris pe final? Probabil ca da, altfel nu scriai. In consecinta, mersi frumos ca ne-ai spus si noua ca psd-draknea-alde-udmr nu sunt ”ciuma rosie”, asa cum sunt denumiti, stim ca sunt ”ciuma cleptocrata”. La sfarsit, ti-ai scris si mesajul de good bye, in consecinta te poti duce dracului, trol scarbos!

  • @Daniel, Opa. Un postac anti-globalizare, pro-Trump, si in general pro-tampenii si postac util pentru Putin. Bine ai venit. MAGA!

 26. Cand madam era la audieri ati aflat si cine a platit premiul de la Harvard! Voi de inalta tradare ati auzit?:))) Coldea,Maior,Codruta:))) Vine rasplata! Premii de „afara” parnaie in RO! Si guvernul mai are cu ce sa negocieze asta! Niste rezerve de petrol in Marea Neagra, misiuni Nato, presedentie UE…hehe hai sa vedem cum se sfarseste. COTA 1 LA 100 CA AJUNG ASTIA IN PUSCARIE!!:))

 27. Dupa ce LCK a pastorit 10 ani si mai bine sistemul de procurori si apoi DNA ul acum e timpul sa culeaga roadele a ce a semanat.

  Nu poti fii in pozitii de conducere 15 ani sa declari successe dupa successe si acum sa te plangi ca sistemul pastorit de tine nu functioneaza bine.

  • Codrule, Codrinule idioțenia asta e de la tine sau de la partid?
   Sistemul de justiție din Romania a fost distrus de infractorii din PSD. Din acest motiv protestează toată lumea.
   Doar retardații nu pricep lucruri atât de simple.

 28. Halucinant ce au ajuns sa faca slugile infractorului cu mustata!
  Si cred ca inca urmeaza socuri peste socuri pana or sa-l scape de puscarie pe infractorul de la Teleorman!
  #REZISTA Codruta, intr-o zi acesti infractori vor ajunge unde le e locul: la Jilava!
  #REZISTA, Codruta!

  • @Lili

   Oare nu-i nedrept sa cereti unui singur om sa reziste in continuare la tortura, ca sa va scape pe voi de o dictatura iminenta ? In timp ce voi stati linistiti in case si va vaicariti in spatele ordinatorului.
   Altadata v-ati mobilizat cu totii pt fapte nedrepte mult mai putin grave (Arafat), iar acum cand viitorul Romaniei e in pericol, cand opozitia e impiedicata prin orice mijloace ( televiziuni acaparate, alianta 2020 neinregistrata), cand Presedintelui i s-au diminuat prerogativele, voi nu faceti decat din cand in cand niste proteste la care abia scoateti in strada cate mii de persoane. Dezolant !!!!!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.