G4Media.ro

Kylian Mbappe a cumpărat vila deţinută de Gareth Bale la Madrid pentru…

Foto: Facebook/ Mbappe

Kylian Mbappe a cumpărat vila deţinută de Gareth Bale la Madrid pentru 11 milioane de euro

Presa spaniolă anunţă că atacantul francez Kylian Mbappé a finalizat cumpărarea vilei ocupate de Gareth Bale pe vremea când acesta evolua la Real Madrid. Valoarea tranzacţiei: 11 milioane de euro, transmite News.ro.
Vila este situată în La Finca, un cartier privat din Pozuelo de Alarcon, la periferia vestică a capitalei spaniole. Întreaga zonă este foarte sigură.

Kylian Mbappé este acum proprietarul reşedinţei de 1.200 de metri pătraţi, care include un mic teren de golf şi o parcare acoperită cu şase locuri. Reşedinţa luxoasă dispune, de asemenea, de unsprezece băi, şapte dormitoare şi o sală de cinema.

Potrivit publicaţiei Ok, Gareth Bale, care a plecat de la Real Madrid în 2022, cerea 13 milioane de euro pentru a-şi vinde proprietatea. Prin urmare, Kylian Mbappé a întors negocierile în avantajul său, mai ales că va profita de o lege de scutire fiscală de care beneficiază persoanele care investesc în comunitatea madrilenă (dacă nu au fost rezidente în Spania în ultimii cinci ani).

Zvonul privind achiziţionarea unei proprietăţi de către Kylian Mbappé circulă de ceva timp. La începutul lunii mai, presa spaniolă a relatat că Fayza Lamari, mama şi reprezentanta jucătorului, ar fi fost de acord cu achiziţionarea a două case în comunitatea madrilenă.

Deşi nu a anunţat oficial unde va merge după ce a plecat de la PSG. presa internaţională a scris în repetate rânduri că Mbappe va ajunge la Real.

 

La maison que Mbappé a achetée à Gareth Bale à Madrid dispose de 8 chambres, toutes avec salle de bain privée, piscine intérieure chauffée, sauna, espaces d’eau chaude et froide et salle de sport.

Il dispose également d’un terrain de golf. Bale a demandé € 13 millions… pic.twitter.com/FIjfmeMaz5
— Madridistas Del Mundo (@MadridistasDM) May 28, 2024

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...