G4Media.ro

Klaus Iohannis spune că nu vede motive pentru un nou lockdown în…

Klaus Iohannis spune că nu vede motive pentru un nou lockdown în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu vede motive pentru un nou „lockdown”, în care cetăţenii să fie obligaţi să stea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus, însă trebuie respectate regulile sanitare.

„Nu văd motive pentru un nou lockdown, adică o situaţie în care cetăţenii sunt obligaţi să stea la domiciliu, însă da, vedem şi la noi şi în altă parte cum numărul de infectări este totuşi în creştere şi de aceea subliniez de fiecare dată: noi putem să stăpânim răspândirea epidemiei, dacă respectăm regulile simple arhicunoscute – purtarea măştii, distanţare, evitarea aglomerărilor, igiena mâinilor. Sunt lucruri atât de simple prin care reuşim să stăvilim răspândirea virusului”, a spus Iohannis.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. Pana si maestrii vostri de la Europa „Libera” folosesc cuvantul de origine italiana „quarantine”. (In Evul Mediu, bolnavii erau izolati 40 de zile, iar Italia era apogeul civilizatiei, unde se inventasera astfel de meme.) Avem in romana carantina, de ce sa scrii „lockdown”? Se da avansare la biroul de la Praga, daca ne aratam chiar mai servili?

  • @king julien deci folosirea unui cuvant in limba engleza este dovada de „servilism”?? :))))))) omule, ai idee cum se numeste afectiunea psihica de care sufera oamenii care „vad” peste tot anumite tipare? sau poate de fapt esti doar suparat ca a folosit un termen in limba engleza si nu in limba rusa ….

 2. Tătaru ieri: lockdown.
  Iohannis azi: lockdown.

  Noi directive de comunicare de la consultanți? Carantina nu a ieșit bine la focus group?

  • Ne pregatesc psihologic, pas cu pas.
   Am mai auzit multe de la Johann si apoi erau schimbate pentru binele natiunii.

 3. Toată populația rurală a țării stie de „lockdown”si,în special bătrânii și, în această situație,werner și Tataru folosesc expresia pentru ei,în mod deosebit!!!!Doar trebuie să vorbească pe limba românilor!!!!

 4. Dl Iohannis se face că nu vede…Lovitura naprasnica pentru România o da mafia și coruptia instituționalizată, nu pandemia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.