G4Media.ro

Klaus Iohannis: Proiectul România educată nu este programul meu electoral, nu este…

Klaus Iohannis: Proiectul România educată nu este programul meu electoral, nu este un proiect de lege. România educată este România noastră

“România educată nu este un proiect de lege. Nu este un rețetar simplu. România educată nu este o poveste doar politică. România educată nu este programul meu electoral. România educată este România noastră, a tuturor, pentru generațiile care vor veni”, a declarat președintele Klaus Iohannis, la evenimentul de lansare a Raportului România Educată.

Documentul, numit “România Educată. Raport al Președintelui României, Klaus Iohannis”, prezintă de-a lungul a peste 100 de pagini Viziunea pe educație până în 2030, listează problemele din învățământ și propune o serie de soluții.

Cele mai importante declarații ale președintelui Klaus Iohannis:

Este un moment mult așteptat, mult comentat, este această lansare în dezbatere, un eveniment de la care avem mari așteptări. România educată. Haideți să vorbim despre educație. Sunt întrebări simple la care trebuie să răspundem la început.

Citește toate declarațiile președintelui pe Edupedu.ro

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Pe forma: chiar e in dezacord paralel formuland propozitii negative la-nceputul unor fraze prin care incearca sa comunice ceva important si/sau deosebit.
    Pe fond: sa vorbesti despre viitor in rssh tzigania, „tara” care se-nglodeaza-n datorii imense pt a da privilegii, compensatii si gratuitati trecutului este ca si cum aprinzi lumanarea ca sa-ti incarce aifuonu’… dar cum inchinarea la neant si balitu icuanelor/cadavrelor este sport nationa-lae… cine stie

  2. Educația si cultura i-a ajutat la furat pe Adrian Nastase, Liviu Dragnea, Alina Bica, Dan Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Sorin Oprescu, Traian Remes, Elena Udrea, Gheorghe Mencinicopschi, etc. Talharii se pot educa numai cu biciul, catusele sau glonțul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.