G4Media.ro

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor…

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea bugetului de stat pe anul 2024 şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024, informează Administraţia Prezidenţială, transmite News.ro

Astfel, şeful statului a semnat decretul privind promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2024 şi decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024.

Pe 20 decembrie, Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, după ce plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatul ui a adoptat bugetul pentru anul viitor, că „este un buget pentru români, nu e un buget pentru politicieni”. Liderul PSD a adăugat că şi-ar fi dorit dezbateri corecte în comisii, cât şi în plen, atât a celor din coaliţie, cât şi a celor din opoziţie.

„După manifestările de ieri şi după cele de astăzi, se pare că încep să cred ce se auzea pe holurile Parlamentului sau pe stradă, faptul că dumneavoastră v-aţi vacinat de 1.000 de ori ca să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi se pare că v-a dăunat foarte mult”, a mai spus şeful Executivului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. …ca să trăim bine, n’așa herr president?