G4Media.ro

Kelemen Hunor, despre prezidenţiale: Nu se poate să ai polul de dreapta…

sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Kelemen Hunor, despre prezidenţiale: Nu se poate să ai polul de dreapta cu candidat de dreapta şi polul de stânga cu un candidat tot de dreapta. Atunci ce face electoratul de stânga, al PSD? Aproape sută la sută, PNL nu va avea de ales

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat marţi, despre alegerile prezidenţiale, că nu se poate să ai polul de dreapta cu un candidat de dreapta şi polul de stânga cu un candidat tot de dreapta, fiindcă atunci nu va avea ce vota electoratul de stânga, al PSD. El a precizat că aproape sută la sută PNL nu va avea de ales în privinţa candidatului comun al alianţei la prezidenţiale, adăugând că PSD a jucat foarte bine această carte a alianţei de stânga, transmite News.ro.

Kelemen Hunor a declarat, la Prima News, că polul de dreapta va avea un candidat şi pe partea cealaltă, a alianţei PSD-PNL, trebuie să fie un candidat de stânga.

”Aici intră PNL într-o încurcătură foarte mare. Nu se poate să ai polul de dreapta cu un candidat de dreapta şi polul de stânga cu un candidat tot de dreapta, fiindcă atunci ce face electoratul de stânga, al PSD-ului? Aproape sută la sută PNL nu va avea de ales”, a subliniat preşedintele UDMR, el adăugând că trebuie să fie un om de stânga, altfel nu funcţionează electoral, politic.

El a mai spus că ”PSD a jucat foarte bine această carte a alianţei de stânga”.

Întrebat ce câştigă PSD, Kelemen Hunor a spus: ”Timp pentru prezidenţiale şi linişte pentru guvernare. PSD, altfel, cu cine se alia? Nu avea prea multe soluţii pe partea de stânga”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Care „dreapta”, care „stânga”? Românii abia știu să facă diferența dintre două persoane cu același nume (ex: Voiculescu, (H)Rebenciuc).
    Ș-apoi, în România nu prea există poiliticieni (conform definiției), majoritatea sunt doar bișnițari (să ne amintim cât tre’ să cotizeze un candidat pentru a fi „ales”)… așa că e greu să conturezi pol de dreapta și pol de stânga.

  2. Si ce propui, sa votam cu UDMR pentru ca e verde?