G4Media.ro

Kelemen Hunor: Ar trebui să intrăm la guvernare după alegerile din 2024

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Kelemen Hunor: Ar trebui să intrăm la guvernare după alegerile din 2024

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) desfăşurată la Cluj, că formaţiunea pe care o conduce ar trebui să intre la guvernare după alegerile din acest an, pentru că actualul guvern „nu are viziune, nu are curaj şi nu are bun simţ”.

„După 2024, dacă vom avea succes la aceste alegeri, ar trebui să intrăm la guvernare, trebuie să profităm de oportunitatea de a fi din nou la guvernare, pentru că guvernarea este un instrument prin care putem lupta pentru noi în primul rând, dar şi pentru toţi cetăţenii ţării. Am dovedit deja că suntem mânaţi de binele poporului la guvernare, avem experienţa, avem curajul şi bunul simţ. Şi avem o viziune clară asupra obiectivelor strategice pe care ţara ar trebui să le urmărească. Actualul executiv pare să fie lipsit de trei dintre aceste patru lucruri. Nu are viziune, nu are curaj şi nu are bun simţ. Acestea trebuie recuperate la sfârşitul anului. Noi trebuie să fim gata să facem aceste lucruri”, a declarat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

La Cluj-Napoca are loc şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR, în cadrul căruia preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi-a prezentat raportul politic şi vor fi prezentate şi adoptate criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi ai Uniunii pentru alegerile europarlamentare, locale şi parlamentare din anul 2024.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Ar trebui sa mai stati pe bara vreo 2-3 mandate, ca sa va scada pretentiile de comunitate asuprita.

  2. deci practic UDRM a deschis pravalia si asteapta cumparatori :)) .

    • USR e mai docil decat PSD care nu vrea sa dea drumu’ la Putere

    • La ce …la vechituri…Astia vor obligat/fortat sa guverneze…cu 5 la suta… mai stati pe bara…a/ti fost titulari destul.

  3. Intai si intai sa va inregistrati ca partid ca restul formatiunilor politice si asa cum prevede legea electorala pt ca de 30 de ani ignorati cu buna stiinta acest lucru si asta e din cauza faptului ca toate partidele au devenit majoritare in parlament doar cu procentele aduse de voi, adica 5-6% ! Si care procente oricum le obtineti in mod dubios cu multe voturi prin cu totul alte judete decat unde in alea pentru care tot va luptati pt autonomie : HR, CV si MS !
    De cand sunt iubitori de UDMR in DJ, in TR, in GR ?!?

    • nu e nimic dubios. In judetele respective, PSD si PNL ii urca artificial ca sa ii aiba balama la potentiale majoritati

  4. Când vom avea și noi o Lege Organică care să interzică Partidele pe criterii etnice și religioase pe teritoriul României ?

  5. Sunt SINGURUL partid pe criterii etnice din Europa. Asta nu le spune nimic?