G4Media.ro

Juristul Prefecturii Mehedinți și un director de la Cadastru din Primăria Drobeta…

Juristul Prefecturii Mehedinți și un director de la Cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost arestați pentru 30 de zile/ Cei doi au fost prinși în flagrant în timp de luau mită 30.000 de euro

Juristul Prefecturii Mehedinți și un director de la Cadastru din Primăria Drobeta Turnu Severin au fost arestați pentru 30 de zile, conform portalului instanțelor. Cei doi au fost prinși în flagrant în timp de luau mită 30.000 de euro. Măsura preventivă a fost luată de Tribunalul Dolj la cererea Direcției Naționale Anticorupție.

Constantin Vintilă, șeful Serviciului Juridic din Prefectura Mehedinți și membru al Comisiei județene pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor, împreună cu directorul executiv al Direcției Cadastru Fond Funciar din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin, Cătălin Iancu Preduț, au fost prinși, de către procurorii anticorupție, în flagrant în timp ce luau mită, potrivit unui comunicat al DNA.

Cei doi au fost prinși ieri luând mită 30.000 de euro de la moștenitoarea unui teren de 5.000 de metri pătrați în intravilan, în Drobeta Turnu Severin. Cei doi i-ar fi cerut femeii o bucată de 1.000 de metri pătrați din terenul revendicat, însă până la urmă au primit ieri 30.000 de euro.

sursa foto: jurnaldemehedinti.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Foarte bine,la pușcărie. 20 de ani sa vadă si restul.

  2. Bietii oameni, doreau si ei o fasiuta de pamant ca sa-si construiasca fiecare cate o bojdeuca, o coliba, un bordeias, ca tot omul. Nu au cerut hectare, nu au dat in cap, nu au torturat, sunt si la prima hotie dezvaluita, merita iertati. Am un gust amar in gura la gandul ca ce am scris mai sus in mintea multor romani e inca un mod de a judeca fapte penale. Intrebari ca „Dar ce ma, altii nu fura?”, „Ce a facut, ca doar nu a omorat pe cineva? ” au facut istorie la noi si ne-au adus cele mai mizere specimene prin politica si administratie.

    • În colonie de sclavagism după lovitura de stat din 89 ar trebui să fie lîngă livache toții hoți de la conducerea țării și în șparlament cu muncă silnică pe viață și confiscarea averilor pînă la al 10-lea neam atunci țara ar reveni la normal

  3. Nu mai retin cine a afirmat ca daca ar trebui onorate toate actele de proprietate aparute dupa revolutia din ’89, Romania ar trebui sa aiba o suprafata de vreo 5 ori mai mare si tot n-ar ajunge!

  4. Atât de primitiv..

  5. In Severin trebuie arestata toata primaria si toata prefectura si inchisi pe veci, chiar si consiliul județean din 89 si pana astazi, au vandut tot pe mita suntem in epoca feudala!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.