G4Media.ro

Jumătate dintre spitalele din subordinea Primăriei Capitalei nu au bani pentru intervenții…

Jumătate dintre spitalele din subordinea Primăriei Capitalei nu au bani pentru intervenții de securitate la incendiu, iar Maternitatea Giulești este sub supravegherea ISU / Nicușor Dan promite că vor fi alocate fonduri

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a prezentat, luni, situația autorizării de securitate la incendiu a spitalelor din subordinea municipalității, jumătate neavând bani pentru a face lucrările necesare, însă edilul promite că vor fi alocate fonduri.

Nicușor Dan a precizat, într-o postare pe Facebook, că a cerut de urgență și a primit situația autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei.

Situația spitalelor din subordinea Primăriei:

  • 8 spitale au autorizație de siguranță la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizație (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ștefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeș, Prof. Dr. Obregia și Dr. Gorgos)
  • 9 spitale au proiectul de intervenție avizat, dar nu au încă bani alocați pentru intervenții (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foișor, Nicolae Malaxa, Colțea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele și Centrul pentru Toxicodependențe Sf. Stelian)
  • iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU și urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu și Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu, cunoscut ca Maternitatea Giulești).

„Vom aloca bani pentru a reglementa situația”, încheie Nicușor Dan.

Citește și

Controale în toate secțiile de terapie intensivă din țară pentru verificarea instalațiilor și a condițiilor de punere în funcțiune a aparaturii medicale

Niciun spital din judeţul Vaslui nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Spitalul Județean Giurgiu avertizează: Nu avem autorizație de securitate la incendiu/ Modul în care a fost proiectată clădirea nu permite respectarea tuturor circuitelor, fiind necesare ample modificări

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Dar vice-primari punem și noi anul ăsta sau vrea PNL să treacă alegerile parlamentare?

  2. Poate locuri, nu fonduri, de unde fonduri?!!

    • Pai, de exemplu, din dragoste de aproape, Biserica va returna macar si doar banii primiti anul trecut de la Primarie. A fost o eroare, in conditiile date, iar cei din conducerea BOR sunt ceidintâi care sa recunoasca asta.

  3. Nu cred ca nu sunt bani
    Păi Doamna Firea dadea bani pentru ochelari , vauchere pentru placari in vacanta in strainatate, slarii cU nemiluita pentru abedientii partidului PSD.FACETI IN AUDIT OBIECTIV LA SANGE SI VETI VEDEA CATE MILIARDE DE EURO S-AU DUS PE APA SAMBETEI.A RADPUNS CINEVA IN CEI 30 DE ANI? NU.SA NU NE MAI MIRAM DE CE AU CRESCUT TAXELE SI IMPOZITELE PENTRU BUCURESTENI.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.